SPUKC SPUKC

Novice

Pravna zaščita ARAG za člane SPUKC

V Sindikatu podpore UKC dajemo velik pomen varovanju pravic naših članov, še posebej njihovi pravni zaščiti. Ker se zavedamo, da so pravdni stroški v raznovrstnih sporih, ki jih imajo naši člani tako na delovnem kot tudi zasebnem področju, lahko zelo veliki ter so mnogokrat poglavitni razlog za to, da se člani ne odločijo za uveljavljanje in branjenje svojih pravic, smo se v SPUKC odločili, da pristopimo k profesionalni pravni zaščiti le-teh preko zavarovalnice ARAG. 

Uvedba enotne članarine za vse člane

Na 1. kongresu Sindikata podpore UKC, ki je potekal 10.2.2015 v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana, je bil soglasno sprejet sklep, da vsi člani sindikata plačujejo enotno članarino 4€ ne glede na status oz. poklic, ki ga opravljajo (razen študentov in dijakov, ki so plačevnaja članarine opravičeni), ter da vsi, sedanji in prihodnji člani, pristopijo k dodatnemu zavarovanju pravne zaščite preko ARAG-a. V ta namen bo sindikat vsakemu članu mesečno subvencioniral premijo zavarovanja tako, da bo znašal skupni mesečni strošek članarine zgolj 7,90 EUR - od 1.9.2015 dalje pa celo samo 6 EUR. (dodano 31.8.2015)
(Včlanite se tukaj - klik)
.

SPUKC - objava v Uradnem listu Republike Slovenije

V današnjem Uradnem listu Republike Slovenije je objavljen izrek Odločbe št. 01-69/2014-6 s katero je bilo odločeno o vpisu Statuta novo ustanovljenega Sindikata podpore UKC - SPUKC v evidenco sindikatov pod zaposredno številko 353 in s tem predpisane registracije ter pridobitev statusa pravne osebe.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke