SPUKC SPUKC

Novice

Oddaja parkirnih prostorov v bližini UKC Ljubljana za 50 EUR na mesec

Spoštovane članice, spoštovani člani. Obveščamo vas, da smo tudi v SPUKC prejeli ponudbo podjetja PARKIRISCE.NET, ki članom našega sindikata ponuja ugoden najem parkirnih prostorov v neposredni bližini infekcijske klinike na Jenkovi ulici za 50 EUR na mesec. Ob upoštevanju dejstva, da znaša članarina v Sindikatu zdravstva Slovenije SPUKC zgolj 1 EUR na mesec, ta ponudba predstavlja najbolj ugodno varianto mesečnega parkiranja v neposredni bližini UKC Ljubljana. Od 22.5.2017 dalje imamo člani na voljo tudi brezplačno jutranjo kavico!

Kolektiv SPUKC

Marjan Žekš in Tatjana Petek s podporo SPUKC na rednih volitvah v skupščino Vzajemne d.v.z.

Dne 15.3.2017 se bodo začele predčasne volitve v skupščino Vzajemne d.v.z., ki bodo po pošti ter preko spleta potekale do vključno 28.3.2017.
Volilne liste ter navodila o načinu glasovanja so člani oz. zavarovanci Vzajemne prejeli po pošti.
V Sindikatu zdravstva Slovenije SPUKC smo se odločili javno podpreti dva kandidata, sicer tudi spoštovana člana našega sindikata iz Murske Sobote in sicer:

  • Marjan ŽEKŠ v II. starostni skupini,
  • Tatjana PETEK v III. starostni skupini.
V SPUKC verjamemo, da lahko omenjena s svojim delom, pred vsem pa strokovnostjo in angažiranostjo veliko pripomoreta v dobro vseh zavarovancev Vzajemne, kar je v današnjih negotovih časih še toliko bolj pomembno.

Kolektiv SPUKC

Zmaga podpornega osebja in predstavnic zdravstvene nege na volitvah predstavnikov v Svet UKC Ljubljana

Na včerajšnjih volitvah predstavnikov zaposlenih v Svet zavoda UKC Ljubljana, ko so zaposleni izbirali 3 predstavnike v 11 članskem Svetu zavoda, je prišlo do (ne)pričakovane zmage podpornega – nemedicinskega osebja ter predstavnic zdravstvene nege. Prvič v zgodovini volitev se je namreč zgodilo, da v svetu zavoda kot predstavnik zaposlenih ne bo sedel zdravnik ali predstavnik vodstva zavoda, ampak medicinski sestri ter tehnično – vzdrževalni delavec, ki je kandidiral z neposredno podporo našega mladega sindikata. 

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke