SPUKC SPUKC

Novice

Novoletna čestitka 2022

Spet prihaja novo leto,
v meglo sprva še ujeto,
Kaj prinaša, še ne vemo,
le tipaje skozenj gremo.
Staro leto bo minilo,
zadnje dalo bo darilo...
Up na lepše, boljše čase,
ki le dobro vleče nase!
 
Naj bo povezovalno, solidarno, kolektivno, plačno ustrezno in s čim manj anomalij na vseh življenskih področjih.
Vesel  Božič in srečno Novo leto 2022!


Kolektiv SPUKC

 

SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije ima novo predsednico

Obveščamo vas, da je bila na današnjem izrednem volilnem kongresu SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije za predsednico sindikata soglasno izvoljena Mateja KLEP BRESKVAR, dipl. ekon. Prav tako je bila potrjena strategija delovanja sindikata za naslednje obdobje ter obravnavana trenutna problematika anomalij znotraj dejavnosti zdravstva, ki jih je povzročil nedavni dogovor z vlado.

Bivšemu predsedniku g. Andreju Dočinskemu, dipl. var. se zahvaljujemo za vodenje in vse, kar je v tem času storil za sindikat in še posebej za članstvo.

 

Srečanje z Dedkom Mrazom

Obveščamo vas, da se je ekipa sindikata SPUKC uspela dogovoriti z Dedkom Mrazom, da bo le ta, tudi letos osebno nagovoril otroke članov našega sindikata. Tako bomo skušali VSEM otrokom pričarati vsaj nekaj novoletnega vzdušja, ki ga bodo zaradi številnih omejitev še posebej pogrešali.
Srečanje z otroci bo potekalo preko videokonference neposredno iz »severnega tečaja«, zato pozivamo vse zainteresirane starše, da nam na info@spukc.si do vključno nedelje 12.12.2021 posredujejo elektronski naslov, na katerega bodo prejeli povezavo na dogodek.
Srečanje bo potekalo "V ŽIVO" v sredo 15.12.2021 ob 18 uri.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke