SPUKC SPUKC

Novice

Podpora predlogu Sindikata policistov Slovenije za spremembo Zakona o delovnih razmerjih

V SPUKC kot del KSS podpiramo predlog za ureditev pravnega varstva zoper opozorilo pred redno ali izredno odpovedjo delovnega razmerja iz krivdnega razloga ali nesposobnosti. Opozorilo je enostransko dejanje delodajalca in delavec nima pravnega varstva pred očitki delodajalca v opozorilu. Predlog sprememb Sindikata policistov Slovenije uvaja močan institut delavca zoper opozorilo delodajalca, možnost zagovora tudi zoper opozorilo in sodnega varstva.

Pozivamo članice in člane k oddaji svojega podpisa podpore v skladu z navodili Sindikata policistov Slovenije, v povezavi: ZBIRANJE PODPISOV "ZA DELAVSKE PRAVICE"- NAVODILA

AKCIJA - pravna zaščita ARAG

Obveščamo vas, da smo v mesecu oktobru 2021 pripravili posebno akcijo, s katero vsakemu novemu ali obstoječemu članu sindikata, ki še nima sklenjenega dodatnega zavarovanja pravne zaščite ARAG, ob sklenitvi zavarovanja za najmanj 6 mesecev, podarimo darilni bon podjetja OMW Slovenija v vrednosti 10 EUR.
Ker je število bonov omejeno, vas pozivamo, da čim prej izpolnite priloženo pristopno izjavo in jo posredujete v sindikat. Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko maila ali nas kontaktirajte na sindikalno telefonsko številko 031 255 829 v času uradnih ur (PON-PET 8h-12h).

Kolektiv SPUKC 

Božično novoletna obdaritev otrok članov SPUKC 2021

Spoštovani člani in članice. 

Tudi v tem koronsko turbulentnem letu bomo za otroke naših članov organizirali novoletno obdarovanje v obsegu in možnostih, ki jih imamo. Obdaritev bo organizirana za otroke med 1 in 8 letom starosti.
Svojega otroka lahko na obdaritveni seznam prijavite, če ste se včlanili v sindikat pred avgustom 2021.    
Prosimo vas, da nam najkasneje do 15.10.2021 preko elektronske pošte (info@spukc.si) ali sindikalnih zaupnikov sporočite podatke otrok (ime in priimek, rojstni datum in spol).  

Člani in članice, ki ste babice in dedki, tete, strici... in bi preko SPUKC-a želeli obdariti svoje vnuke/nečake/nečakinje – kontaktirajte nas preko e-pošte in se bomo dogovorili o možnostih obdarovanja.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke