SPUKC SPUKC

Novice

S T A V K A 16.2.2022

Obveščamo vse člane, da stavkovni sporazum z vlado danes ni bil podpisan, zato bomo jutri v sodelovanju z drugimi sindikati v zdravstvu in socialnem varstvu izvedli celodnevno stavko.
Zaposleni (stavkajoči) bomo skrbeli zgolj za zagotavljanje nemotene oskrbe pacientov in delovanja nujnih sistemov. Prosimo vas, da pri delu ne ovirate sodelavcev, ki se ne bodo želeli pridružiti stavki.
Vse morebitne pritiske oz. kršitve (z ustavo zagotovljenih) pravic do stavke prosimo sporočite na e-mail sindikata info@spukc.si ali nas pokličite po telefonu na tel. 01 522 9527.
Člane, zaposlene v UKC Ljubljana prosimo, da se ob upoštevanju preventivnih ukrepov v čim večjem številu, jutri 16.2.2022 ob 11 uri, zberemo na ploščadi pred glavnim vhodom v UKCL, kjer bomo s svojo prisotnostjo pokazali, da mislimo resno in da ne bomo dovolili, da nas s selektivnim dvigom plač zgolj nekaterim profilom sprejo med seboj.

Napoved stavke v dejavnostih zdravstva in socialnega varstva s pričetkom 16.2.2022

Spoštovani člani.

Obveščamo vas, da bo SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije, v skladu z odločitvijo izvršilnega odbora sindikata, skupaj z reprezentativni sindikati, ki delujemo v dejavnostih zdravstva in socialnega varstva, dne 16.2.2022 med 7.00 in 22.00 uro, izvedel stavko.
Več si lahko preberete v priloženem dokumentu, o vseh aktivnostih in pripravah na stavko pa vas bomo obveščali sproti. Kolektiv SPUKC   

Novoletna čestitka 2022

Spet prihaja novo leto,
v meglo sprva še ujeto,
Kaj prinaša, še ne vemo,
le tipaje skozenj gremo.
Staro leto bo minilo,
zadnje dalo bo darilo...
Up na lepše, boljše čase,
ki le dobro vleče nase!
 
Naj bo povezovalno, solidarno, kolektivno, plačno ustrezno in s čim manj anomalij na vseh življenskih področjih.
Vesel  Božič in srečno Novo leto 2022!


Kolektiv SPUKC

 

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke