SPUKC SPUKC

Novice

Naj zadnja medicinska sestra ugasne luč

Sedaj na jesen, ko postajajo dnevi krajši noči pa daljše, je potrebno varčevati na porabi električne energije in luč ugašati vedno, ko je v prostoru ne potrebujemo.
Enako, kot je potrebno že leta in leta varčevati tako na priznavanju osvojenega znanja, kot tudi plačilu medicinskih sester. Na medicinskih sestrah se pač da varčevati. Da se tudi narediti vse potrebno, da se v poklicu v lastni državi ne počutijo več pomembne, potrebne in zaželene.

SPUKC s podporo Marjanu Žekšu za predstavnika zaposlenih v svetu zavoda SB Murska Sobota

V Sindikatu zdravstva Slovenije tudi tokrat izražamo podporo g. Marjanu Žekšu za predstavnika zaposlenih v svetu zavoda Splošne bolnišnice Murska Sobota.
Kot pravi sam, je bilo v preteklem obdobju, s skupnimi močmi in tudi njegovim prispevkom, doseženih nekaj pomembnih ciljev, v dobro vseh zaposlenih. Še več jih čaka...

Kratko predstavitev si lahko preberete v nadaljevanju...


 

Poziv članom SPUKC – SINDIKAT ZDRAVSTVA SLOVENIJE k podaji predloga za izplačilo višje solidarnostne pomoči za leto 2021 zaradi epidemije Covid-19

Ker se epidemija izteka, pozivamo vse člane in zaposlene v zdravstvu ter drugje v javni upravi, da podajo SPUKC predlog za izplačilo višje solidarnostne pomoči v višini 693,01 EUR v letu 2021, zaradi epidemije Covid19. Višina plače v primeru elementarne nesreče - epidemije ni pomembna, zato so do višje solidarnostne pomoči upravičeni vsi naši člani.

Za podajo predloga je potrebno izpolniti pripravljeno izjavo, ki jo najde na tej povezavi: IZJAVA SPUKC ZA SOLIDARNOSTNO POMOČ - EDPIDEMIJA COVID19 (vse ostalo uredimo v SPUKC).
Izjavo je potrebno natisniti in skenirano do četrtka 17.6.2021 poslati na: info@spukc.si ali pa v originalu poslati s pošto na naslov: SPUKC-Sindikat zdravstva Slovenije, Ulica Stare pravde 4, 1000 Ljubljana.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke