SPUKC SPUKC

Novice

UKC Ljubljana skupaj z Mestno občina Ljubljana v dogovarjanju za organizacijo direktnih prevozov iz dveh parkirišč P+R LPP v okolici Ljubljane za vse zaposlene

Obveščamo vse člane, zaposlene v UKC Ljubljana in Onkološkem Inštitutu, da bo Mestna občina Ljubljana uvedla možnost, da zaposleni parkirajo vozila na P+R parkiriščih na Stožicah in na Barju ter se nato večkrat dnevno pripeljejo do Univerzitetnega kliničnega centra (postaja Hrvatski trg nasproti Poliklinike) s posebnim avtobusom. Cena celodnevnega parkiranja in prevoza v obe smeri bo 1,2 evra na dan, plačilo se opravi s kartico Urbana.
Avtobusi bodo v UKC Ljubljana pripeljali ob več terminih zjutraj glede na začetke izmen, kar bi omogočilo čim večjo dostopnost. V nasprotno smer bi odpeljali zgodaj popoldne oziroma zvečer.
Prosimo vas, da v čim večjem številu izpolnite izredno kratko anketo, da bodo na takšen način poiskali termine, ki bodo ustrezni večjemu številu ljudi.
Povezava na anketo: https://www.1ka.si/a/343276

Poziv in protest ministru za zdravje g. Poklukarju

Zaradi neprimernega pristopa s strani resornega ministrstva in največjega zdravstvenega zavoda v Republiki Sloveniji pri načinu izvajanja revizije izplačila dodatkov za delo po 32., 33., 86. in 87. členu ZIUPOPDVE za uslužbence plačne skupine J, objavljamo javni protest in poziv dveh največjih sindikatov delujočih znotraj Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana ministru za zdravje g. Janezu Poklukarju.

Sindikat kliničnega centra Ljubljana in SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke