SPUKC SPUKC

Novice

Božično novoletna obdaritev otrok članov SPUKC 2021

Spoštovani člani in članice. 

Tudi v tem koronsko turbulentnem letu bomo za otroke naših članov organizirali novoletno obdarovanje v obsegu in možnostih, ki jih imamo. Obdaritev bo organizirana za otroke med 1 in 8 letom starosti.
Svojega otroka lahko na obdaritveni seznam prijavite, če ste se včlanili v sindikat pred avgustom 2021.    
Prosimo vas, da nam najkasneje do 15.10.2021 preko elektronske pošte (info@spukc.si) ali sindikalnih zaupnikov sporočite podatke otrok (ime in priimek, rojstni datum in spol).  

Člani in članice, ki ste babice in dedki, tete, strici... in bi preko SPUKC-a želeli obdariti svoje vnuke/nečake/nečakinje – kontaktirajte nas preko e-pošte in se bomo dogovorili o možnostih obdarovanja.

Naj zadnja medicinska sestra ugasne luč

Sedaj na jesen, ko postajajo dnevi krajši noči pa daljše, je potrebno varčevati na porabi električne energije in luč ugašati vedno, ko je v prostoru ne potrebujemo.
Enako, kot je potrebno že leta in leta varčevati tako na priznavanju osvojenega znanja, kot tudi plačilu medicinskih sester. Na medicinskih sestrah se pač da varčevati. Da se tudi narediti vse potrebno, da se v poklicu v lastni državi ne počutijo več pomembne, potrebne in zaželene.

SPUKC s podporo Marjanu Žekšu za predstavnika zaposlenih v svetu zavoda SB Murska Sobota

V Sindikatu zdravstva Slovenije tudi tokrat izražamo podporo g. Marjanu Žekšu za predstavnika zaposlenih v svetu zavoda Splošne bolnišnice Murska Sobota.
Kot pravi sam, je bilo v preteklem obdobju, s skupnimi močmi in tudi njegovim prispevkom, doseženih nekaj pomembnih ciljev, v dobro vseh zaposlenih. Še več jih čaka...

Kratko predstavitev si lahko preberete v nadaljevanju...


 

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke