SPUKC SPUKC

Novice

Ob prvi obletnici delovanja je SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije pripravil presenečenje za obstoječe in bodoče člane

V Sindikatu zdravstva Slovenije SPUKC smo ob koncu prvega letu delovanja skupaj s Konfederacijo slovenskih sindikatov KSS, pripravili malo presenečenje za obstoječe in bodoče člane. Tako se želimo zahvaliti vsem, ki ste nam izkazali podporo pri našem brezkompromisnem boju za pravice delavcev tako v zdravstvu kot tudi širše.

Za presenečenje kliknite >>>TUKAJ

SPUKC – Sindikat zdravstva Slovenije ima novega podpredsednika

Člane obveščamo, da je bil v skladu s statutom sindikata na včerajšnji seji sveta v vodstvo SPUKC imenovan in potrjen novi podpredsednik sindikata - g. Marjan Žekš, univ. dipl. ekon., ki je zaposlen v Splošni bolnišnici Murska Sobota. S tem smo v Sindikatu zdravstva Slovenije »odprli novo poglavje« v delovanju našega mladega sindikata in izkazali zahvalo ter zaupanje vsem našim članom iz SB Murska Sobota, ki so g. Žekša že pred tem izbrali za svojega zaupnika.

Male SPUKCe je obiskal Dedek Mraz

Z velikim zadovoljstvom sporočamo, da nam je kljub minimalnim prihodkom sindikata uspelo organizirati in izpeljati obdaritev naših najmlajših »članov« sindikata. Tako je Dedek Mraz najprej v petek 11.12.2015 obdaril otroke članov v SB Murska Sobota in UKC Maribor, v soboto pa še ostale otroke na družabnem dogodku v igralnici Zvedavega Škrata na Lavrici v režiji in izvedbi Teatra CIZAMO. Ob tej priložnosti se še posebej zahvaljujemo gostiteljici Petri, ki je poskrbela tudi za prijetno druženje otrok v igralnici Zvedavega Škrata, ter vsem donatorjem, ki so s svojimi izdelki nesebično pomagali Dedku Mrazu napolniti darilne vrečke otrok.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke