SPUKC SPUKC

Novice

Podpis pogodbe o zagotavljanju pogojev za delovanje SPUKC v UKC Maribor

Sporočamo vam, da smo z novim vodstvom Univerzitetnega kliničnega centra Maribor uspeli dogovoriti in podpisati pogodbo o zagotavljanju pogojev za delovanje sindikata v UKC Maribor, s čemer bomo v SPUKC – Sindikatu zdravstva Slovenije po novem, s svojo mrežo sindikalnih zaupnikov, prisotni že v tretji večji zdravstveni ustanovi v državi.

Gre pred vsem za velik uspeh vseh članov SPUKC, ki smo v zgolj (še ne) dveh letih obstoja sindikata uspeli dokazati, da je možno z trdim delom, pogumom, predvsem pa inovativnostjo in "mladostniško zagnanostjo" doseči to, da smo eden redkih hitro rastočih sindikatov v državi.
 

Izlet - Predbožični Salzburg

Vse članice in člane obveščamo, da Sekcija bolniških strežnic SPUKC tudi letos organizira ptredbožični izlet - tokrat v Salzburg. Vljudno vabljeni...

Škandalozna izjava Branimirja Štruklja glede pogajanj o odpravi plačnih anomalij v javnem sektorju pred protestom pomočnic vzgojiteljic

Včerajšnja izjava vodje pogajalske skupine Konfederacije sindikatov javnega sektorja Branimirja Štruklja v zvezi s protestom pomočnic vzgojiteljic, ko je za medije izjavil da: "Zahtevamo izboljšanje plač, o anomalijah pa se lahko pogovarjamo naslednjih 20 let," je še posebej med uslužbenci plačne skupine J v javnem sektorju naletela na gnev in bes. Izpostavila je namreč to, kar v Sindikatu zdravstva Slovenije SPUKC trdimo že od samega začetka, da so anomalije nastale predvsem po zaslugi določenih sindikatov, ki so na račun ostalih poklicnih skupin v javnem sektorju ob uvedbi enotnega plačnega sistema leta 2008 sebi izborili ugodnejši položaj. Njihovo sedanjo "predanost" odpravi krivic pa najboilje prikazuje ravno omenjena izjava g. Štruklja.
 

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke