SPUKC SPUKC

Novica

Skupinsko nezgodno zavarovanje zavarovalnice SAVA (ZM) za člane SPUKC

V Sindikatu zdravstva Slovenije SPUKC v sodelovanju z zavarovalnice Sava in agencijo HiL d.o.o. članom ponujamo ugodno skupinsko nezgodno zavarovanje, ki ga lahko razširijo tudi na svoje družinske člane. Glavna prednost v primerjavi s podobnimi ponudbami je ta, da ZA IZPLAČILO ZAVAROVALNIN NI POTREBEN BOLNIŠKI STALEŽ kot pri drugih zavarovalnicah, ampak zgolj zdravniška dokumentacija o obstoju poškodbe in aktivnem zdravljenju. Zavarovanje obsega celotnih 24 ur dneva (če ste doma, v tujini, na dopustu, pri rekreaciji, na delovnem mestu,..) - skratka zavarovani ste KJERKOLI IN KADARKOLI.

Čeprav nekatere zavarovalnice morda zagotavljajo bistveno večje izplačilo pri zares hudih poškodbah, je dejstvo, da se v življenju večkrat srečamo z lažjimi poškodbami, zaradi katerih občasno bolniških stalež ni potreben. V tem primeru določene zavarovalnice ne omogočajo izplačila zavarovalnin. Naša ponudba pa tako predstavlja smiselno nadgradnjo nekaterih »ugodnejših in širših« nezgodnih zavarovanj, predvsem v smislu izplačevanja zavarovalnine na podlagi medicinske dokumentacije in ne bolniškega staleža.

Zavarovanje je možno po naslednjih variantah v EUR:
 
RazlogVarianta 1Varianta 2Varianta 3
Nezgodna smrt10.00015.00020.000
Trajna invalidnost20.00030.00040.000
Dnevna odškodnina81012
Stroški zdravljenja200200200
Naravna smrt1.0001.5002.000
Bolnišnični dan81012
Mesečna premija z davkom8,5311,4114,28
 
Za nezgodo se šteje vsak nenaden, od zavarovančeve volje neodvisen dogodek, ki deluje od zunaj in naglo na zavarovančevo telo ter ima za posledico prehodno nezmožnost za delo ali okvaro zdravja, popolno ali delno invalidnost ter smrt.

Skupinsko nezgodno zavarovanje za člane SPUKC krije naslednje rizike:
 
  • NEZGODNA SMRT
Zavarovalna vsota se izplača, če zavarovanec zaradi nezgode umre
 
  • TRAJNA INVALIDNOST
Invalidnost se izplača, če zaradi nezgode pri zavarovancu nastopi 100% invalidnost, ali ustrezen odstotek, če je zavarovanec postal delni invalid.
 
  • DNEVNA ODŠKODNINA
Se izplača za vsak dan aktivnega zdravljenja zaradi nezgode, največ za 200 dni
 
  • STROŠKI ZDRAVLJENJA
Če je zaradi nezgode zavarovanec imel stroške z zdravljenjem, dobi le-te povrnjene po predložitvi dokazila.
 
  • NARAVNA SMRT
Zavarovalna vsota se izplača upravičencu v vseh primerih naravne smrti (posledice bolezni) zavarovanca.
 
  • BOLNIŠNIČNI DAN
Zavarovalna vsota se izplača za vsak dan zdravljenja v bolnišnici zaradi nezgode.
 
Izberete lahko katerokoli varianto za vas in tudi družinske člane od 14. do 75. leta starosti. Družinski člani so mož, žena (tudi izven zakonski partner) otroci, posvojenci in starši člana sindikata.

Za novo prijavljene zavarovance je začetek zavarovanja vedno 1. v mesecu, v kolikor izpolnjena in podpisana pristopna izjava prispe na zavarovalnico do zadnjega dne v mesecu.

Vsak član sindikata se lahko kadarkoli prijavi v zavarovanje, tudi odjavi iz zavarovanja v pismeni obliki.

Premija se plačuje mesečno za nazaj s plačilnim nalogom ali trajnikom preko banke, odvisno od izbire zavarovanca.

Vse, ki bi želeli skleniti skupinsko nezgodno zavarovanje oz. želeli pridobiti več informacij vabimo, da se oglasijo v prostorih sindikata v času uradnih ur, se oglasijo pri svojem sindikalnem zaupniku ali nas kontaktirajo preko e-naslova info@spukc.si oz. tel. številke 031 255 829.

Kolektiv SPUKC
 
Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke