SPUKC SPUKC

Novice

Zmoremo tudi drugače - članarina v Sindikatu podpore UKC znižana na 1 EUR na mesec

Obveščamo vse obstoječe in bodoče člane, da smo se v skladu s sklepom aprilskega kongresa SPUKC odločili spremeniti višino in način obračunavanja članarine. Od 1.9.2015 bodo tako člani lahko izbirali med dvema opcijama plačevanja enotne članarine:

  1. 1 €/mesec (članarina brez zavarovanja pravne zaščite (PZ))
  2. 6 €/mesec (članarina z zavarovanjem pravne zaščite ARAG – pogoji zavarovanja PZ ostajajo nespremenjeni)
Tako smo postali edini sindikat v državi, ki omogoča članstvo v sindikatu za zgolj 1 EUR na mesec, pri čemer pa predanost sindikata članom, poklicem v plačni skupini J in zdravstvu ter ciljem, ki smo si jih zastavili ob ustanovitvi, ostaja na enaki ravni in se z vsakim dnem in ovirami, ki jih moramo preskočiti, le še bolj povečuje.

Sindikat podpore UKC širi svoj vpliv v zdravstvu

Po zgolj sedmih mesecih delovanja je Sindikat podpore UKC uresničil svoj cilj, t.j. povezovati zaposlene iz različnih poklicnih skupin znotraj dejavnosti zdravstva z namenom doseči ustrezno veljavo poklicev v podpornih službah in temu primerno veljavo zaposlenih oseb v teh službah na nivoju države. Med svojimi člani lahko zdaj pozdravimo tudi nove člane iz različnih zdravstvenih ustanov Slovenije, predvsem zaposlene drugih dveh največjih bolnišnic v državi - UKC Maribor in Splošne bolnišnice Murska Sobota, kar bo, ob prihajajoči "vroči sindikalni jeseni", še dodaten motiv za naše delovanje in naš boj!

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke