SPUKC SPUKC

Novice

Uvedba enotne članarine za vse člane

Na 1. kongresu Sindikata podpore UKC, ki je potekal 10.2.2015 v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana, je bil soglasno sprejet sklep, da vsi člani sindikata plačujejo enotno članarino 4€ ne glede na status oz. poklic, ki ga opravljajo (razen študentov in dijakov, ki so plačevnaja članarine opravičeni), ter da vsi, sedanji in prihodnji člani, pristopijo k dodatnemu zavarovanju pravne zaščite preko ARAG-a. V ta namen bo sindikat vsakemu članu mesečno subvencioniral premijo zavarovanja tako, da bo znašal skupni mesečni strošek članarine zgolj 7,90 EUR - od 1.9.2015 dalje pa celo samo 6 EUR. (dodano 31.8.2015)
(Včlanite se tukaj - klik)
.

SPUKC - objava v Uradnem listu Republike Slovenije

V današnjem Uradnem listu Republike Slovenije je objavljen izrek Odločbe št. 01-69/2014-6 s katero je bilo odločeno o vpisu Statuta novo ustanovljenega Sindikata podpore UKC - SPUKC v evidenco sindikatov pod zaposredno številko 353 in s tem predpisane registracije ter pridobitev statusa pravne osebe.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke