SPUKC SPUKC

Novice

Božično novoletna obdaritev otrok članov Sindikata zdravstva Slovenije SPUKC

Tudi letos bomo organizirali skromno obdaritev otrok naših članov v obsegu in zmožnostih, ki nam jih dovoljujejo sredstva. V ta namen pozivamo vse starše – člane SPUKC, ki imajo otroke od 1 do 8 leta starosti, da nam preko el. pošte, spletne strani (kontakt) ali preko sindikalnih zaupnikov najkasneje do nedelje 15.10.2017 sporočijo podatke otrok. Prav tako pozivamo vse ostale, ki bi želeli na tak način obdariti svoje vnučke, nečake ali prijatelje, da nas kontaktirajo in se dogovorimo za možnost sodelovanja pri obdaritvi.

Nov uspeh mladega sindikata– podpredsednik SPUKC Marjan Žekš izvoljen v svet zavoda Splošne bolnišnice Murska Sobota

V Sindikatu zdravstva Slovenije - SPUKC z velikim veseljem sporočamo novico, da je bil na volitvah za člana sveta zavoda SB Murska Sobota z veliko večino izvoljen podpredsednik sindikata Marjan Žekš. Kot je ob izvolitvi zapisal za interno glasilo, se zavezuje, da bo v svetu zavoda predstavnik vseh zaposlenih, vseh profilov, da bo poskušal delovati v dobro vseh zaposlenih ter s konstruktivno držo postavljati javni interes pred interes posameznikov.

Ob nedavni izvolitvi predstavnika SPUKC Marka Turenška v svet zavoda UKC Ljubljana je tako to že drugi kandidat s podporo našega sindikata, ki mu je uspelo priti v najvišji organ upravljanja zdravstvenih zavodov. Gre za jasno sporočilo vodstvu zavodov in tudi resornemu ministrstvu, da si zaposleni v zdravstvu želijo sprememb, predvsem pa, da se je naš boj šele dobro začel.

 

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke