SPUKC SPUKC

Novice

Marjan Žekš in Tatjana Petek s podporo SPUKC na rednih volitvah v skupščino Vzajemne d.v.z.

Dne 15.3.2017 se bodo začele predčasne volitve v skupščino Vzajemne d.v.z., ki bodo po pošti ter preko spleta potekale do vključno 28.3.2017.
Volilne liste ter navodila o načinu glasovanja so člani oz. zavarovanci Vzajemne prejeli po pošti.
V Sindikatu zdravstva Slovenije SPUKC smo se odločili javno podpreti dva kandidata, sicer tudi spoštovana člana našega sindikata iz Murske Sobote in sicer:

  • Marjan ŽEKŠ v II. starostni skupini,
  • Tatjana PETEK v III. starostni skupini.
V SPUKC verjamemo, da lahko omenjena s svojim delom, pred vsem pa strokovnostjo in angažiranostjo veliko pripomoreta v dobro vseh zavarovancev Vzajemne, kar je v današnjih negotovih časih še toliko bolj pomembno.

Kolektiv SPUKC

Zmaga podpornega osebja in predstavnic zdravstvene nege na volitvah predstavnikov v Svet UKC Ljubljana

Na včerajšnjih volitvah predstavnikov zaposlenih v Svet zavoda UKC Ljubljana, ko so zaposleni izbirali 3 predstavnike v 11 članskem Svetu zavoda, je prišlo do (ne)pričakovane zmage podpornega – nemedicinskega osebja ter predstavnic zdravstvene nege. Prvič v zgodovini volitev se je namreč zgodilo, da v svetu zavoda kot predstavnik zaposlenih ne bo sedel zdravnik ali predstavnik vodstva zavoda, ampak medicinski sestri ter tehnično – vzdrževalni delavec, ki je kandidiral z neposredno podporo našega mladega sindikata. 

Marko Turenšek s podporo SPUKC na volitvah predstavnikov zaposlenih v svet UKC Ljubljana

V Sindikatu zdravstva Slovenije – SPUKC smo se odločili za podporo kandidatu Tehnično vzdrževalnega sektorja UKC Ljubljana Marku Turenšku na volitvah predstavnikov zaposlenih v svet  UKCL. K temu nas je spodbudila njegova zavezanost k delovanju v dobro vseh zaposlenih, ne glede na njihov status ali profil, sodelovanju in povezovanju med sindikati ter zavzemanju za ohranitev podpornih služb v sklopu UKC Ljubljana ter s tem ohranjanju delovnih mest. Hkrati pozivamo vse člane, da naj se volitev, ki bodo ta četrtek 16.2.2017, udeležijo v čim večjem številu.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke