SPUKC SPUKC

Novice

SPUKC vsakemu članu zagotavlja odvetnika - ne bojte se zaščititi svojih pravic

Zaradi vse večjega števila klicev in vprašanj, povezanih s pravno zaščito zaposlenih na delovnem mestu, ponovno obveščamo vse zaposlene v UKC in širše, da z včlanitvijo v Sindikat podpore UKC pridobite široko pravno zaščito ARAG, ki krije tako stroške odvetnikov kot tudi morebitnih tožb oz. pravnih zastopanj v sodnih postopkih in morebitnih sporih. Če ste v sporu z delodajalcem oz. z nadrejenimi zaradi premestitve, neizplačanih nadur, ste žrtev mobinga, ste kazensko ovadeni zaradi dela, ste doživeli napad na delovnem mestu, ste imeli v času službene vožnje prometno nesrečo ali potrebujete zgolj nasvet pri odvetniku bodisi zaradi službenih bodisi zaradi osebnih zadev, ne oklevajte in se ne bojte zaščititi svojih pravic!  

Spoštovani g. Kuštrin, zdravstvo niso zgolj zdravniki

Kljub temu, da v Sindikatu podpore UKC razumemo stavkovne zahteve sindikata FIDES in jih deloma tudi podpiramo, v SPUKC-u jutrišnje stavke ne bomo podprli! Zdravstva namreč ne predstavlja zgolj poklicna skupina zdravnikov, zdravstvo smo tudi predstavniki zdravstvene nege in osebje podpornih služb (plačna skupina J v zdravstvu) in tudi mi imamo podobne, javnosti dobro znane probleme, za katere verjamemo, da jih lahko rešimo zgolj z medsebojnim spoštovanjem in sodelovanjem vseh poklicnih skupin!

SPUKC - Objektivno odgovrnost naj prevzame vodstvo

Glede na včerajšnje novinarsko poročanje v oddaji 24 ur zvečer na POP TV, v Sindikatu podpore UKC z zaskrbljenostjo spremljamo razvoj dogodkov v primeru Radan in pozivamo vodstvo UKC Ljubljana naj javnosti čim prej pojasni oz. odgovori na sistemske probleme, ki se izpostavljajo in s katerimi se opozarja na zaskrbljujoče pogoje dela zaposlenih v naši največji zdravstveni ustanovi!

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke