SPUKC SPUKC

Novice

Dedek mraz obiskal male SPUKC-e v UKC Ljubljana

V petek 7.12.2018 je enoto SPUKC – UKC Ljubljana obiskal prav poseben gost. Prišel je namreč Dedek Mraz. S seboj je prinesel obilico daril, ki so jih bili otroci še posebej veseli, ni pa pozabil niti na SPUKC-e iz drugih bolnišnic širom Slovenije, ki jim bo darila dostavil v prihajajočih dneh. V zahvalo so mu otroci narisali ogromno slikic, mu zapeli pesmice in obljubili, da bodo naslednje leto še bolj pridni. Enako obljubljamo svojim članom tudi člani kolektiva SPUKC. Še enkrat več smo dokazali, da se, četudi s članarino enega evra, da storiti ogromno!

4 leta delovanja SPUKC – organizacija volitev in izbira predsednika

V skladu s sklepom IO sindikata in STATUT-om, pozivamo vse zainteresirane člane, ki bi radi kandidirali za funkcijo predsednika sindikata, da do 24.12.2018 posredujejo svoje vloge priporočeno po pošti na naslov: SPUKC – Sindikat zdravstva Slovenije, Ulica Stare pravde 4, 1000 Ljubljana. Vloga naj vsebuje CV kandidata ter predlog programskih usmeritev sindikata v naslednjem 4 letnem obdobju. Izbira predsednika bo potekala na kongresu sindikata predvidoma v drugi polovici januarja 2019.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke