SPUKC SPUKC

Novice

Izlet Kozara - Banja Luka

Ko omenite Banjalučanom njihovo mesto, bo vsak znal povedati da je mesto zelenih alej, mesto mladosti, športa in lepih žensk. Banja Luka je zgrajena na obeh obalah reke Vrbas, na mestu kjer divja, planinska reka preide v nižinsko reko na poti do svojega sotočja v reko Savo. Ogledali si boste zgodovinsko bogato mesto, nacionalni park Kozara, jedli boste odlično hrano po neverjetnih cenah, nakupovali boste na glavni tržnici - spet po neverjetnih cenah. Izlet organiziramo v terminu od 13.5 do 15.5.2016, prijave pa zbiramo na tel. št. 031 657 062 do vključno 25.3.2016.

Voščilo ob 8. marcu – mednarodnem dnevu žena

Roseanne Barr, ameriška igralka, komedijantka in pisateljica:
»Ženske se morajo naučiti, da ti nihče ne podari moči. Moraš si jo vzeti.«
Iskrene čestitke vsem ženskam, še posebej članicam Sindikata zdravstva Slovenije SPUKC!

Minister Koprivnikar - Če vidiš nekaj narobe in pogledaš stran, si sokriv

V odzivu na razkritje delovanja sindikalistov zoper g. Koprivnikarja, je slednji med drugim izjavil: »Sem pa vesel, da se še vedno najdejo državljani, ki razumejo dejstvo, da če vidiš nekaj narobe in pogledaš stran, si sokriv

Spoštovani g. minister. Pred slabimi 14 dnevi ste bili opozorjeni na primer slabe (nezakonite) prakse delovanja sindikatov (novica KSS in SPUKC ), pa ste očitno »pogledali stran«. V SPUKC vas javno sprašujemo: ZAKAJ?

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke