SPUKC SPUKC

Novice

Seja Sveta UKCL je bila prestavljena - v KSS smo prepričani, da zaradi naše dopoldanske najave prisotnosti predstavnika nevabljenega reprezentativnega sindikata

Od medijev - Slovenske tiskovne agencij - novica v povezavi, smo v KSS izvedeli, da je bila seja Sveta UKCL odpovedana. Odvijala naj bi se v danes korespondenčno, torej tako, da ne bo motenj reprezentativnega v KSS združenega Sindikata zdravstva Slovenije - SPUKC. Predsednik Sveta UKCL očitno rešuje, kar se rešiti da, saj v UKC Ljubljana očitno res teče vse po domače, pri tem pa se ne ozira na predpise in demokratične standarde. Povezavo do celotne včerajšnje novice KSS prilagamo >>tukaj.

Samovolja predsednika sveta zavoda UKC Ljubljana g. Tomaža Glažarja sproža nemir med zaposlenimi

Odločitev predsednika sveta UKC Ljubljana g. Tomaža Glažarja, da na današnjo sejo sveta zavoda, kjer se bo odločalo o objavi razpisa za novega generalnega direktorja UKC Ljubljana in razpisu nadomestnih volitev za člana v svetu zavoda – predstavnika zaposlenih, ne povabi predstavnikov Sindikata zdravstva Slovenije SPUKC, je med člani sindikata, zaposlenimi v UKC Ljubljana, sprožila dodatno jezo in gnev, saj predsednik sveta očitno noče razumeti, da je skrajni čas, da se sooči s posledicami svojih odločitev, sprejme odgovornost in odstopi s svojega položaja.

SPUKC organizira ekskluzivni izlet na Tenerife - kdaj, če ne sedaj...

Tokrat smo se v Sindikatu zdravstva Slovenije odločili organizirati izlet na Tenerife - otok večne pomladi kjer lahko hkrati opazujete zasneženi vrh ugaslega vulkana in uživate na s soncem obsijanih peščenih plažah. Več o lepotah tega otoka si lahko preberete >>tukaj, na izlet pa se odpravljamo 13. maja 2016. Gre za enkratno priložnost ogleda tega prečudovitega otoka saj lahko plačilo opravite v 5 obrokih (>>klik). Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. sindikata v času uradnih ur. 

Vljudno vabljeni - kolektiv SPUKC

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke