SPUKC SPUKC

Novice

Mi vsi smo zdravstvo

V Sindikatu zdravstva Slovenije, ki združuje vse profile v dejavnosti zdravstva, smo se v zvezi z aktualnim dogajanjem odločili objaviti dopis članice, ki smo ga prejeli danes in najbolje povzema trenutno problematiko. Dopis objavljamo v celoti.

"Zadnje dni spet berem o nekakšnem razkolu ... med preveč obremenjenimi zdravniki, kar jim priznava tudi novi minister, in med medicinskimi sestrami, ki pravijo enako. Se prerekajo v medijih in javno izpostavljajo. Pravilno! Toda kot že večkrat videno - spet se pozablja na ostale, ki sodelujemo v nemotenem procesu, ki se imenuje zdravstvena oskrba... "

SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije ima novega predsednika

Obveščamo vas, da je bi na današnjem volilnem kongresu SPUKC - Sindikata zdravstva Slovenije za predsednika sindikata izvoljen Andrej DOČINSKI, dipl. var. Prav tako je bila potrejna strategija delovanja sindikata v novem 4-letnem mandatu ter obravnavana trenutna problematika poklicnih skupin znotraj dejavnosti zdravstva, še posebej položaj zaposlenih v zvezi s sprejemanjem nove sistemizacije znotraj UKC Ljubljana.
 

Volilni kongres SPUKC

Spoštovane članice, spoštovani člani.
 
Vljudno vas vabimo, da se udeležite rednega volilnega  kongresa SPUKC – Sindikata zdravstva Slovenije, ki bo v četrtek 10.1.2019 ob 7.30 uri v prostorih Modrega salona v 1. nadstropju glavne zgradbe UKC Ljubljana.

Predvideni dnevni red:
 

  1. Kratek pregled preteklih aktivnosti.
  2. Izvolitev predsednika.
  3. Razno.

V imenu kolektiva SPUKC,
Damir Janeković, predsednik

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke