SPUKC SPUKC

Novice

UKC Ljubljana podpisal pogodbo o zagotavljanju pogojev za delovanje SPUKC

Sporočamo vam, da smo po dobrem letu dokazovanja in prepričevanja vendarle dočakali dan, ko je vodstvo UKC Ljubljana s SPUKC - Sindikatom zdravstva Slovenije podpisalo pogodbo o zagotavljanju pogojev za delovanje sindikata. S pogodbo je med drugim zagotovljeno nemoteno delovanje sindikata znotraj UKC Ljubljana ter ustrezni prostori za opravljanje sindikalne dejavnosti. 

Še naprej se bomo trudili zagotoviti enake pogoje za delovanje sindikata tudi znotraj drugih zdravstvenih ustanov po Sloveniji, od koder prihajajo naši člani, prvenstveno v Splošni bolnišnici Murska Sobota. 

 

Podpis izjave o etičnem in nekoruptivnem ravnanju ter varovanju zaupnih in osebnih podatkov v UKC Ljubljana

Vse člane SPUKC opozarjamo, naj ne nasedajo dezinformacijam in zavajanjem, da je (ne)podpis izjave lahko razlog za izredno odpoved delovnega razmerja ter obveščamo, da podpis izjave (tudi po zagotovilih vodstva) ni obvezen!
 
Po našem mnenju gre za lažno ustvarjanje panike s strani nekaterih tako imenovanih sindikalistov, zaradi česar se upravičeno sprašujemo o njihovem delu in motivih, ki kažejo na samopromocijo in poceni nabiranje točk med zaposlenimi. Še več, zanimivo je to, da je podpis izjave o etičnem in nekoruptivnem ravnanju »zbodel« ravno predstavnike sindikata, ki še do danes niso uspeli pojasniti kritik glede izplačevanja visokih sejnin in nagrad, ogromnih prihodkih sindikata in (ne)transparentnosti poslovanja (>>povezava na novico).

Razširitev pravne zaščite na vso družino

Obveščamo vas, da lahko člani SPUKC, ki so ob včlanitvi izbrali zavarovanje pravne zaščite ARAG, razširijo kritje tudi na družinske člane ter na druga kritja oz. povedano drugače: Vi in vaša družina si zagotovite brezplačno odvetniško pomoč za vse pravne spore, ki izhajajo iz ponudbe, pod posebej ugodnimi pogoji!

KER NIKOLI NE VESTE, KDAJ BOSTE POTREBOVALI POMOČ ODVETNIKA...

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke