SPUKC SPUKC

Novice

Bo 2.500 medicinskih sester v UKC Ljubljana po letu dni vendarle dočakalo odgovor vlade

SPUKC – Sindikat zdravstva Slovenije javno poziva predsednika vlade in pristojno ministrico, da po letu dni negotovosti vendarle podata odgovor na peticijo, podpisano s strani 2.500 medicinskih sester in drugih zaposlenih naše največje zdravstvene ustanove, v kateri ju seznanjajo s problematiko parkiranja v okolici UKC Ljubljana ter da sta pripravljena aktivno sodelovati pri iskanju rešitve s predstavniki lokalne skupnosti, vodstvom UKC Ljubljana in predstavniki zaposlenih.

Kot so zapisale v svoji peticiji, ki je bila dostavljena predsedniku vlade (že!) dne 23.2.2015, se od sester v vsakem trenutku pričakuje potrpežljivost, prijaznost in ustrežljivost, nihče pa ne prisluhne njihovim težavam in problemom oz. o tem preprosto ne želi govoriti!

Za člane SPUKC preko KSS cenejša elektrika in plin

V SPUKC z veseljem predstavljamo novo ugodnost za naše člane in njihove družine, ki jih lahko uveljamo preko KSS. 10% cenejša elektrika in zemeljski plin sta velik korak do uresničitve zastavljenega cilja, da bo vsak član za svojo družino s popusti in ugodnostmi mesečno prihranil tudi do 100 evrov. Elektro Energija d.o.o. je v Sloveniji eden najstarejših in zanesljiv ponudnik elektrike in plina, njihova ponudba v sodelovanju s KSS za člane je predstavljena spodaj ter na njihovi spletni strani.

In če upoštevate, da je mesečna članarina v SPUKC zgolj 1 EUR, je ponudba toliko bolj mamljiva...

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke