SPUKC SPUKC

Novice

Popust na izbrani mobilni naročniški paket pri Telekomu Slovenije

Popust za nove naročnike v višini 30% popusta in za obstoječe naročnike v višini 20% popusta na mesečno naročnino mobilnega paketa Telekoma Slovenije je možno aktivirati do konca meseca aprila neposredno pri Telekomu. Aktiviran popust velja za obdobje enega leta od dneva aktivacije pri Telekomu. Zaradi tehničnih težav pri centraliziranem aktiviranju popusta v lanskem letu se po novem popust aktivira neposredno pri Telekomu Slovenije v njihovih centrih, z e-poštnim sporočilom, pa faxu ali s pošto. Za več informacij kliknite na to povezavo.

Marjan Žekš in Tatjana Petek s podporo SPUKC na rednih volitvah v skupščino Vzajemne d.v.z.

Dne 15.3.2017 se bodo začele predčasne volitve v skupščino Vzajemne d.v.z., ki bodo po pošti ter preko spleta potekale do vključno 28.3.2017.
Volilne liste ter navodila o načinu glasovanja so člani oz. zavarovanci Vzajemne prejeli po pošti.
V Sindikatu zdravstva Slovenije SPUKC smo se odločili javno podpreti dva kandidata, sicer tudi spoštovana člana našega sindikata iz Murske Sobote in sicer:

  • Marjan ŽEKŠ v II. starostni skupini,
  • Tatjana PETEK v III. starostni skupini.
V SPUKC verjamemo, da lahko omenjena s svojim delom, pred vsem pa strokovnostjo in angažiranostjo veliko pripomoreta v dobro vseh zavarovancev Vzajemne, kar je v današnjih negotovih časih še toliko bolj pomembno.

Kolektiv SPUKC

Zmaga podpornega osebja in predstavnic zdravstvene nege na volitvah predstavnikov v Svet UKC Ljubljana

Na včerajšnjih volitvah predstavnikov zaposlenih v Svet zavoda UKC Ljubljana, ko so zaposleni izbirali 3 predstavnike v 11 članskem Svetu zavoda, je prišlo do (ne)pričakovane zmage podpornega – nemedicinskega osebja ter predstavnic zdravstvene nege. Prvič v zgodovini volitev se je namreč zgodilo, da v svetu zavoda kot predstavnik zaposlenih ne bo sedel zdravnik ali predstavnik vodstva zavoda, ampak medicinski sestri ter tehnično – vzdrževalni delavec, ki je kandidiral z neposredno podporo našega mladega sindikata. 

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke