SPUKC SPUKC

Novice

SPUKC omogoča najugodnejše parkiranje v garažnih hišah v okolici UKC Ljubljana

V SPUKC smo prejeli ugodno ponudbo podjetja Energoplan d.o.o., kjer članom sindikatov, ki delujejo znotraj UKC Ljubljana, omogočajo parkiranje v njihovih garažnih hišah na Metelkovi in Kotnikovi ulici v Ljubljani za zgolj 63 EUR na mesec. Če prištejemo še mesečni strošek članarine v SPUKC v višini 1 EUR, lahko rečemo, da ponujamo najugodnejši paket, saj tako skupni strošek parkiranja v garažni hiši in članarine v sindikatu znaša zgolj 64 EUR na mesec in je za vse člane enak!

Doživite predbožični Dunaj s SPUKC

Cesarski Dunaj še posebej zaživi v predbožičnem času saj takrat v središču mesta resnično ni hiše ali drevesa, ki ne bi bilo okrašeno. Množice ljudi se sprehajajo po mestu in vdihavajo hladen, s snežinkami pomešan zrak, izložbe pa so prepolne božičnih okraskov in daril, seveda pa je najživahneje pred mestno hišo, kjer se odvija tradicionalni božični sejem in na stojnicah ponujajo na tisoče stvari. Na Dunaj gremo 19. Decembra 2015. Vljudno vabljeni!

SPUKC - sestanek na Ministrstvu za zdravje

Dne 29.9.2015 je bil na pobudo SPUKC sklican sestanek med predstavniki sindikata in predstavniki Ministrstva za zdravje, kjer smo govorili o aktualnih temah v zdravstvu s poudarkom na odpravi anomalij plačne skupine J v dejavnosti zdravstva. Sindikalno stran je zastopalo vodstvo SPUKC s sindikalnim zaupnikom Splošne bolnišnice Murska Sobota, stran Ministrstva za zdravje pa je zastopala ekipa na čelu z državno sekretarko na ministrstvu. S strani Sindikata podpore UKC smo bili pozitivno presenečeni nad odzivnostjo in pripravljenostjo na pogovor s strani predstavnikov Ministrstva za zdravje,  nekaj,  česar npr. ne moremo trditi za nekatere sindikate oz. sindikalne centrale.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke