SPUKC SPUKC

Novice

Uskladitev uvrstitve delovnih mest v plačni skupini J z Aneksom št. 1 h Kolektivni pogodbi za javni sektor – pesek v oči socialno najšibkejšim uslužbencem plačne skupine J

Medtem ko v nekaterih sindikatih celo (citiramo) »z besedami ne morejo izraziti zadovoljstva, da so v obeh pogajalskih skupinah sindikatov JS stopili skupaj in poskrbeli, da se uredijo zadeve, ki bi se morale že leta 2009«, v Sindikatu zdravstva Slovenije SPUKC opozarjamo, da je današnji podpis aneksa h kolektivni pogodbi le pesek v oči socialno najšibkejšim uslužbencem plačne skupine J, saj pri večini osnovni osebni dohodek, kljub »podarjenemu« plačnemu razredu, še vedno ne bo dosegel praga minimalne plače.
 

Ob prvi obletnici delovanja je SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije pripravil presenečenje za obstoječe in bodoče člane

V Sindikatu zdravstva Slovenije SPUKC smo ob koncu prvega letu delovanja skupaj s Konfederacijo slovenskih sindikatov KSS, pripravili malo presenečenje za obstoječe in bodoče člane. Tako se želimo zahvaliti vsem, ki ste nam izkazali podporo pri našem brezkompromisnem boju za pravice delavcev tako v zdravstvu kot tudi širše.

Za presenečenje kliknite >>>TUKAJ

SPUKC – Sindikat zdravstva Slovenije ima novega podpredsednika

Člane obveščamo, da je bil v skladu s statutom sindikata na včerajšnji seji sveta v vodstvo SPUKC imenovan in potrjen novi podpredsednik sindikata - g. Marjan Žekš, univ. dipl. ekon., ki je zaposlen v Splošni bolnišnici Murska Sobota. S tem smo v Sindikatu zdravstva Slovenije »odprli novo poglavje« v delovanju našega mladega sindikata in izkazali zahvalo ter zaupanje vsem našim članom iz SB Murska Sobota, ki so g. Žekša že pred tem izbrali za svojega zaupnika.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke