SPUKC SPUKC

Novice

SPUKC – Sindikat zdravstva Slovenije ima novega podpredsednika

Člane obveščamo, da je bil v skladu s statutom sindikata na včerajšnji seji sveta v vodstvo SPUKC imenovan in potrjen novi podpredsednik sindikata - g. Marjan Žekš, univ. dipl. ekon., ki je zaposlen v Splošni bolnišnici Murska Sobota. S tem smo v Sindikatu zdravstva Slovenije »odprli novo poglavje« v delovanju našega mladega sindikata in izkazali zahvalo ter zaupanje vsem našim članom iz SB Murska Sobota, ki so g. Žekša že pred tem izbrali za svojega zaupnika.

Male SPUKCe je obiskal Dedek Mraz

Z velikim zadovoljstvom sporočamo, da nam je kljub minimalnim prihodkom sindikata uspelo organizirati in izpeljati obdaritev naših najmlajših »članov« sindikata. Tako je Dedek Mraz najprej v petek 11.12.2015 obdaril otroke članov v SB Murska Sobota in UKC Maribor, v soboto pa še ostale otroke na družabnem dogodku v igralnici Zvedavega Škrata na Lavrici v režiji in izvedbi Teatra CIZAMO. Ob tej priložnosti se še posebej zahvaljujemo gostiteljici Petri, ki je poskrbela tudi za prijetno druženje otrok v igralnici Zvedavega Škrata, ter vsem donatorjem, ki so s svojimi izdelki nesebično pomagali Dedku Mrazu napolniti darilne vrečke otrok.

Ob današnjem imenovanju novega v.d. direktorja UKC Ljubljana – najprej naj odstopi predsednik Sveta zavoda

Kogarkoli je v zadnjem mesecu dni pot zanesla v UKC Ljubljana, je lahko z začudenjem ugotovil, da se okolica največje zdravstvene ustanove utaplja v smeteh, kar je ogledalo in zapuščina trenutnega vodstva, pred vsem pa odgovornost tistih, ki so prevzeli vajeti upravljanja naše največje zdravstvene ustanove v državi v svoje roke. Že samo dejstvo, da trenutni sestavi Sveta zavoda v slabih 10 mesecih kljub dvema razpisoma ni uspelo izbrati kompetentnega direktorja zavoda, pove vse, še bolj pa sta »moteča« aroganca in lahkotnost soočanja z aktualnimi problemi s strani nekaterih vodilnih, nekaj česar si tako ugledna ustanova kot je UKC Ljubljana preprosto ne more privoščiti.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke