SPUKC SPUKC

Novice

Samovolja predsednika sveta zavoda UKC Ljubljana g. Tomaža Glažarja sproža nemir med zaposlenimi

Odločitev predsednika sveta UKC Ljubljana g. Tomaža Glažarja, da na današnjo sejo sveta zavoda, kjer se bo odločalo o objavi razpisa za novega generalnega direktorja UKC Ljubljana in razpisu nadomestnih volitev za člana v svetu zavoda – predstavnika zaposlenih, ne povabi predstavnikov Sindikata zdravstva Slovenije SPUKC, je med člani sindikata, zaposlenimi v UKC Ljubljana, sprožila dodatno jezo in gnev, saj predsednik sveta očitno noče razumeti, da je skrajni čas, da se sooči s posledicami svojih odločitev, sprejme odgovornost in odstopi s svojega položaja.

SPUKC organizira ekskluzivni izlet na Tenerife - kdaj, če ne sedaj...

Tokrat smo se v Sindikatu zdravstva Slovenije odločili organizirati izlet na Tenerife - otok večne pomladi kjer lahko hkrati opazujete zasneženi vrh ugaslega vulkana in uživate na s soncem obsijanih peščenih plažah. Več o lepotah tega otoka si lahko preberete >>tukaj, na izlet pa se odpravljamo 13. maja 2016. Gre za enkratno priložnost ogleda tega prečudovitega otoka saj lahko plačilo opravite v 5 obrokih (>>klik). Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. sindikata v času uradnih ur. 

Vljudno vabljeni - kolektiv SPUKC

Uskladitev uvrstitve delovnih mest v plačni skupini J z Aneksom št. 1 h Kolektivni pogodbi za javni sektor – pesek v oči socialno najšibkejšim uslužbencem plačne skupine J

Medtem ko v nekaterih sindikatih celo (citiramo) »z besedami ne morejo izraziti zadovoljstva, da so v obeh pogajalskih skupinah sindikatov JS stopili skupaj in poskrbeli, da se uredijo zadeve, ki bi se morale že leta 2009«, v Sindikatu zdravstva Slovenije SPUKC opozarjamo, da je današnji podpis aneksa h kolektivni pogodbi le pesek v oči socialno najšibkejšim uslužbencem plačne skupine J, saj pri večini osnovni osebni dohodek, kljub »podarjenemu« plačnemu razredu, še vedno ne bo dosegel praga minimalne plače.
 

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke