SPUKC SPUKC

Novice

Podpis izjave o etičnem in nekoruptivnem ravnanju ter varovanju zaupnih in osebnih podatkov v UKC Ljubljana

Vse člane SPUKC opozarjamo, naj ne nasedajo dezinformacijam in zavajanjem, da je (ne)podpis izjave lahko razlog za izredno odpoved delovnega razmerja ter obveščamo, da podpis izjave (tudi po zagotovilih vodstva) ni obvezen!
 
Po našem mnenju gre za lažno ustvarjanje panike s strani nekaterih tako imenovanih sindikalistov, zaradi česar se upravičeno sprašujemo o njihovem delu in motivih, ki kažejo na samopromocijo in poceni nabiranje točk med zaposlenimi. Še več, zanimivo je to, da je podpis izjave o etičnem in nekoruptivnem ravnanju »zbodel« ravno predstavnike sindikata, ki še do danes niso uspeli pojasniti kritik glede izplačevanja visokih sejnin in nagrad, ogromnih prihodkih sindikata in (ne)transparentnosti poslovanja (>>povezava na novico).

Razširitev pravne zaščite na vso družino

Obveščamo vas, da lahko člani SPUKC, ki so ob včlanitvi izbrali zavarovanje pravne zaščite ARAG, razširijo kritje tudi na družinske člane ter na druga kritja oz. povedano drugače: Vi in vaša družina si zagotovite brezplačno odvetniško pomoč za vse pravne spore, ki izhajajo iz ponudbe, pod posebej ugodnimi pogoji!

KER NIKOLI NE VESTE, KDAJ BOSTE POTREBOVALI POMOČ ODVETNIKA...

Izlet Kozara - Banja Luka

Ko omenite Banjalučanom njihovo mesto, bo vsak znal povedati da je mesto zelenih alej, mesto mladosti, športa in lepih žensk. Banja Luka je zgrajena na obeh obalah reke Vrbas, na mestu kjer divja, planinska reka preide v nižinsko reko na poti do svojega sotočja v reko Savo. Ogledali si boste zgodovinsko bogato mesto, nacionalni park Kozara, jedli boste odlično hrano po neverjetnih cenah, nakupovali boste na glavni tržnici - spet po neverjetnih cenah. Izlet organiziramo v terminu od 13.5 do 15.5.2016, prijave pa zbiramo na tel. št. 031 657 062 do vključno 25.3.2016.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke