SPUKC SPUKC

Novice

Opozarjamo - Trpinčenje na delovnem mestu traja le toliko, kolikor dolgo ga vodstvo omogoča

Z dovoljenjem avtorjev, dr. Mihe Mariča in mag. Maje Kovač, objavljamo nekaj poudarkov strokovnega članka objavljenega v reviji DENAR, ki zelo dobro opisujejo težave, s katerimi se srečuje veliko delavcev v dejavnosti zdravstva, še posebej tudi članov našega sindikata. Zatorej v vednost in ravnanje toplo priporočamo branje celotnega članka predvsem vodstvom zdravstvenih zavodov v Republiki Sloveniji

SPUKC omogoča najugodnejše parkiranje v garažnih hišah v okolici UKC Ljubljana

V SPUKC smo prejeli ugodno ponudbo podjetja Energoplan d.o.o., kjer članom sindikatov, ki delujejo znotraj UKC Ljubljana, omogočajo parkiranje v njihovih garažnih hišah na Metelkovi in Kotnikovi ulici v Ljubljani za zgolj 63 EUR na mesec. Če prištejemo še mesečni strošek članarine v SPUKC v višini 1 EUR, lahko rečemo, da ponujamo najugodnejši paket, saj tako skupni strošek parkiranja v garažni hiši in članarine v sindikatu znaša zgolj 64 EUR na mesec in je za vse člane enak!

Doživite predbožični Dunaj s SPUKC

Cesarski Dunaj še posebej zaživi v predbožičnem času saj takrat v središču mesta resnično ni hiše ali drevesa, ki ne bi bilo okrašeno. Množice ljudi se sprehajajo po mestu in vdihavajo hladen, s snežinkami pomešan zrak, izložbe pa so prepolne božičnih okraskov in daril, seveda pa je najživahneje pred mestno hišo, kjer se odvija tradicionalni božični sejem in na stojnicah ponujajo na tisoče stvari. Na Dunaj gremo 19. Decembra 2015. Vljudno vabljeni!

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke