SPUKC SPUKC

Novice

Bo 2.500 medicinskih sester v UKC Ljubljana po letu dni vendarle dočakalo odgovor vlade

SPUKC – Sindikat zdravstva Slovenije javno poziva predsednika vlade in pristojno ministrico, da po letu dni negotovosti vendarle podata odgovor na peticijo, podpisano s strani 2.500 medicinskih sester in drugih zaposlenih naše največje zdravstvene ustanove, v kateri ju seznanjajo s problematiko parkiranja v okolici UKC Ljubljana ter da sta pripravljena aktivno sodelovati pri iskanju rešitve s predstavniki lokalne skupnosti, vodstvom UKC Ljubljana in predstavniki zaposlenih.

Kot so zapisale v svoji peticiji, ki je bila dostavljena predsedniku vlade (že!) dne 23.2.2015, se od sester v vsakem trenutku pričakuje potrpežljivost, prijaznost in ustrežljivost, nihče pa ne prisluhne njihovim težavam in problemom oz. o tem preprosto ne želi govoriti!

Za člane SPUKC preko KSS cenejša elektrika in plin

V SPUKC z veseljem predstavljamo novo ugodnost za naše člane in njihove družine, ki jih lahko uveljamo preko KSS. 10% cenejša elektrika in zemeljski plin sta velik korak do uresničitve zastavljenega cilja, da bo vsak član za svojo družino s popusti in ugodnostmi mesečno prihranil tudi do 100 evrov. Elektro Energija d.o.o. je v Sloveniji eden najstarejših in zanesljiv ponudnik elektrike in plina, njihova ponudba v sodelovanju s KSS za člane je predstavljena spodaj ter na njihovi spletni strani.

In če upoštevate, da je mesečna članarina v SPUKC zgolj 1 EUR, je ponudba toliko bolj mamljiva...

Čestitke ob 1. maju prazniku dela

1. maj je bil vedno simbol boja za pravice delavcev. V SPUKC se zavedamo, da za slabo stanje pravic zaposlenih niso krivi zgolj delodajalci in država, ampak tudi nekateri kvazi sindikati, ki jih je že zdavnaj povozil čas. Dejstvo je, da so ob vseh ukrepih zoper delavce tako ali drugače sodelovali prav ti sindikati, ki danes pozivajo k večji solidarnosti in preseganju delitev, kar zveni kot poceni reklama, še posebej ker vemo, kako so sposobni »obračunati« z drugače mislečimi.

Spoštovani člani, spoštovane članice.
Želimo vam, da preživite današnji dan kar se da lepo, pred vsem pa ob misli, da se v SPUKC ne neamrevamo ustaviti pred nikomur ter da se je NAŠ BOJ ŠELE DOBRO ZAČEL!

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke