SPUKC SPUKC

Novice

Razširitev pravne zaščite na vso družino

Obveščamo vas, da lahko člani SPUKC, ki so ob včlanitvi izbrali zavarovanje pravne zaščite ARAG, razširijo kritje tudi na družinske člane ter na druga kritja oz. povedano drugače: Vi in vaša družina si zagotovite brezplačno odvetniško pomoč za vse pravne spore, ki izhajajo iz ponudbe, pod posebej ugodnimi pogoji!

KER NIKOLI NE VESTE, KDAJ BOSTE POTREBOVALI POMOČ ODVETNIKA...

Izlet Kozara - Banja Luka

Ko omenite Banjalučanom njihovo mesto, bo vsak znal povedati da je mesto zelenih alej, mesto mladosti, športa in lepih žensk. Banja Luka je zgrajena na obeh obalah reke Vrbas, na mestu kjer divja, planinska reka preide v nižinsko reko na poti do svojega sotočja v reko Savo. Ogledali si boste zgodovinsko bogato mesto, nacionalni park Kozara, jedli boste odlično hrano po neverjetnih cenah, nakupovali boste na glavni tržnici - spet po neverjetnih cenah. Izlet organiziramo v terminu od 13.5 do 15.5.2016, prijave pa zbiramo na tel. št. 031 657 062 do vključno 25.3.2016.

Voščilo ob 8. marcu – mednarodnem dnevu žena

Roseanne Barr, ameriška igralka, komedijantka in pisateljica:
»Ženske se morajo naučiti, da ti nihče ne podari moči. Moraš si jo vzeti.«
Iskrene čestitke vsem ženskam, še posebej članicam Sindikata zdravstva Slovenije SPUKC!

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke