SPUKC SPUKC

Novice

Pohvalna poteza UKC Ljubljana: Omogočeno brezplačno izobraževanje zaposlenih starejših od 45 let

V SPUKC bi radi opozorili člane, zaposlene v UKC Ljubljana, da lahko izkoristijo možnost brezplačnega izobraževanja s področja pridobivanja temeljnih in poklicnih kompetenc. Na voljo so tečaji tujega jezika, uporabne informatike (Google), komunikacijskih veščin, reševanja konfliktov na delovnem mestu... Tečaji bodo potekali periodično do vključno leta 2019, za več informacij oz. prijavo pa se morajo zaposleni v skladu z navodili vodstva obrniti na svoje vodje oddelkov oz. enot. V primeru kakršnihkoli težav pri vpisu pozivamo vse člane, da nas kontaktirajo preko elektronske pošte oz. se oglasijo v prostorih sindikata.

Popust na izbrani mobilni naročniški paket pri Telekomu Slovenije

Popust za nove naročnike v višini 30% popusta in za obstoječe naročnike v višini 20% popusta na mesečno naročnino mobilnega paketa Telekoma Slovenije je možno aktivirati do konca meseca aprila neposredno pri Telekomu. Aktiviran popust velja za obdobje enega leta od dneva aktivacije pri Telekomu. Zaradi tehničnih težav pri centraliziranem aktiviranju popusta v lanskem letu se po novem popust aktivira neposredno pri Telekomu Slovenije v njihovih centrih, z e-poštnim sporočilom, pa faxu ali s pošto. Za več informacij kliknite na to povezavo.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke