SPUKC SPUKC

Novice

Popust na izbrani mobilni naročniški paket pri Telekomu Slovenije

Popust za nove naročnike v višini 30% popusta in za obstoječe naročnike v višini 20% popusta na mesečno naročnino mobilnega paketa Telekoma Slovenije je možno aktivirati do konca meseca aprila neposredno pri Telekomu. Aktiviran popust velja za obdobje enega leta od dneva aktivacije pri Telekomu. Zaradi tehničnih težav pri centraliziranem aktiviranju popusta v lanskem letu se po novem popust aktivira neposredno pri Telekomu Slovenije v njihovih centrih, z e-poštnim sporočilom, pa faxu ali s pošto. Za več informacij kliknite na to povezavo.

Oddaja parkirnih prostorov v bližini UKC Ljubljana za 50 EUR na mesec

Spoštovane članice, spoštovani člani. Obveščamo vas, da smo tudi v SPUKC prejeli ponudbo podjetja PARKIRISCE.NET, ki članom našega sindikata ponuja ugoden najem parkirnih prostorov v neposredni bližini infekcijske klinike na Jenkovi ulici za 50 EUR na mesec. Ob upoštevanju dejstva, da znaša članarina v Sindikatu zdravstva Slovenije SPUKC zgolj 1 EUR na mesec, ta ponudba predstavlja najbolj ugodno varianto mesečnega parkiranja v neposredni bližini UKC Ljubljana. Od 22.5.2017 dalje imamo člani na voljo tudi brezplačno jutranjo kavico!

Kolektiv SPUKC

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke