SPUKC SPUKC

Novice

Ko sindikat ustanovi svoj slamnati sindikat...

Tako lahko namreč povzamemo zgodbo, ki je stara že skoraj 15 let in govori o nenavadnih okoliščinah ustanovitve sindikata Sindikati v zdravstvu Slovenije (SZS) in še bolj nenavadni podelitvi reprezentativnosti ter s tem pravice soodločanja pri urejanju kolektivnih pravic zaposlenih v dejavnosti zdravstva s strani države.

 

Guča 2016

V skladu s predlogi večjega števila članov nameravamo v SPUKC organizirati izlet v Gučo - Srbija. Gre za največji festival etno glasbe na svetu, ki letos že 56. obljublja nepozabno doživetje v neverjetni atmosferi z 200 trubaškimi orkestri in več kot 1.200 tekmovalci, ki se potegujejo za naziv najboljšega. Festival bo potekal od 11. do 13. avgusta.

Sindikat zdravstva Slovenije SPUKC vložil kazensko ovadbo zoper vodstvo UKC Ljubljana

Zaradi kršitve splošnih aktov in oviranja uresničevanja sindikalnih pravic, smo predstavniki sindikata SPUKC v četrtek 28.1.2016 na PP Ljubljana-Center  vložili kazensko ovadbo zoper v.d. generalne direktorice UKC Ljubljana ga. Brigite Čokl in predsednika sveta zavoda g. Tomaža Glažarja. V skladu z 200. členom Kazenskega zakonika (KZ-1) je za storjeno kaznivo dejanje zagrožena denarna kazen ali zaporna kazen do enega leta zapora. 

 

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke