SPUKC SPUKC

Novice

Sindikalni golaž za vse, a kdo ga bo pojedel?

Zdravstvo je pred razsulom. Zdravniki družinske medicine masovno dajejo odpovedi. Vsega imajo dovolj... Tudi delavci v zdravstveni negi imajo dovolj... In ostali zdravstveni sodelavci in nemedicinsko osebje? Mar tudi oni obstajajo?
V takem duhu zaposleni v zdravstvu pričakujemo 1. maj - praznik dela. Vsi skupaj se "veselimo" golaža, ki nam ga bodo tako kot vsako leto skuhali vodilni »master chefi« v državi. Letos so ga celo začinili z vseslovensko razbremenitvijo regresa in obljubo dviga le tega. Hvala gospoda, a kaj nam bo tak golaž, ki je pravzaprav enak kot lani? Okus ima celo, kot da bi bil po enem letu zgolj ponovno pogret. Nihče se namreč ne zmeni za obremenitve, za stiske ljudi, za pozive po potrebi skupnega reševanja problemov vseh profilov v zdravstvu, za prihodnost zdravstva in nenazadnje, ZA PACIENTE! Trudijo se zgolj prikriti okus golaža, ki pa ga bodo morali slej ko prej pojesti sami!

Voščilo ob 8. marcu – mednarodnem dnevu žena

»Ženske morajo izkoristiti svojo moč in se naučiti ne sprejeti prvega »ne«. Če ne moreš do cilja priti naravnost, pojdi po ovinkih.«
(Cher, ameriška pevka in igralka)

Iskrene čestitke vsem damam - ženam, mamam in dekletom!

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke