SPUKC SPUKC

Novice

Podpis pogodbe o zagotavljanju pogojev za delovanje SPUKC na Onkološkem inštitutu v Ljubljani

Obveščamo vas, da smo z vodstvom Onkološkega inštituta Ljubljana dosegli dogovor in podpisali pogodbo o zagotavljanju pogojev za delovanje sindikata ter s tem omogočili uradno zastopanje članov sindikata v tej organizaciji. Gre za uspešno zaključena pogajanja z že drugo večjo zdravstveno ustanovo v zadnjih dveh mesecih. Kot najmlajši sindikat v dejavnosti zdravstva smo ponovno uspeli dokazati, da je borba za pravice delavcev v njihovih delovnih okoljih naša prednostna naloga in da se v borbi za te pravice ne mislimo ustaviti.

Zaposleni Onkološkega inštituta Ljubljana - dobrodošli tudi uradno v SPUKC družini

Podpis pogodbe o zagotavljanju pogojev za delovanje SPUKC v SB Franca Derganca Nova Gorica

Sporočamo vam, da smo z vodstvom Splošne bolnišnice dr. Franca Derganca Nova Gorica, po dolgih pogajanjih, 16.3.2023 vendarle uspeli dogovoriti in podpisati pogodbo o zagotavljanju pogojev za delovanje sindikata. S tem smo svoje delovanje uradno razširili že na četrto večjo bolnišnico v državi.

Gre za velik uspeh vseh članov SPUKC, saj smo kot najmlajši sindikat v dejavnosti zdravstva uspeli dokazati, da je možno z trdim delom doseči to, da smo eden redkih hitro rastočih sindikatov v državi.

Zaposleni v SB Nova Gorica - dobrodošli tudi uradno v SPUKC družini.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke