SPUKC SPUKC

Novice

Napoved stavke v dejavnostih zdravstva in socialnega varstva s pričetkom 16.2.2022

Spoštovani člani.

Obveščamo vas, da bo SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije, v skladu z odločitvijo izvršilnega odbora sindikata, skupaj z reprezentativni sindikati, ki delujemo v dejavnostih zdravstva in socialnega varstva, dne 16.2.2022 med 7.00 in 22.00 uro, izvedel stavko.
Več si lahko preberete v priloženem dokumentu, o vseh aktivnostih in pripravah na stavko pa vas bomo obveščali sproti. Kolektiv SPUKC   

Novoletna čestitka 2022

Spet prihaja novo leto,
v meglo sprva še ujeto,
Kaj prinaša, še ne vemo,
le tipaje skozenj gremo.
Staro leto bo minilo,
zadnje dalo bo darilo...
Up na lepše, boljše čase,
ki le dobro vleče nase!
 
Naj bo povezovalno, solidarno, kolektivno, plačno ustrezno in s čim manj anomalij na vseh življenskih področjih.
Vesel  Božič in srečno Novo leto 2022!


Kolektiv SPUKC

 

SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije ima novo predsednico

Obveščamo vas, da je bila na današnjem izrednem volilnem kongresu SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije za predsednico sindikata soglasno izvoljena Mateja KLEP BRESKVAR, dipl. ekon. Prav tako je bila potrjena strategija delovanja sindikata za naslednje obdobje ter obravnavana trenutna problematika anomalij znotraj dejavnosti zdravstva, ki jih je povzročil nedavni dogovor z vlado.

Bivšemu predsedniku g. Andreju Dočinskemu, dipl. var. se zahvaljujemo za vodenje in vse, kar je v tem času storil za sindikat in še posebej za članstvo.

 

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke