SPUKC SPUKC

Novice

Srečanje z Dedkom Mrazom

Obveščamo vas, da se je ekipa sindikata SPUKC uspela dogovoriti z Dedkom Mrazom, da bo le ta, tudi letos osebno nagovoril otroke članov našega sindikata. Tako bomo skušali VSEM otrokom pričarati vsaj nekaj novoletnega vzdušja, ki ga bodo zaradi številnih omejitev še posebej pogrešali.
Srečanje z otroci bo potekalo preko videokonference neposredno iz »severnega tečaja«, zato pozivamo vse zainteresirane starše, da nam na info@spukc.si do vključno nedelje 12.12.2021 posredujejo elektronski naslov, na katerega bodo prejeli povezavo na dogodek.
Srečanje bo potekalo "V ŽIVO" v sredo 15.12.2021 ob 18 uri.

SPUKC s podporo Klemenu Šuligoju in Matjažu Suliču za predstavnika zaposlenih v svetu zavoda SB NOVA GORICA

V Sindikatu zdravstva Slovenije SPUKC izražamo podporo Klemenu Šuligoju in Matjažu Suliču za predstavnika zaposlenih v svetu zavoda Splošne bolnišnice Nova Gorica.

Kot pravita sama:
"Če na bolnišnico gledate, kot na vaš drugi dom, če vam boljši delovni pogoji pomenijo veliko, če vam kaj pomeni medsebojno sodelovanje in če bi pri tem radi sodelovali, če bi radi sooblikovali delovna mesta brez prisil, nejevolje in včasih tudi mobbinga, potem je vse v vaših rokah."

Kratko predstavitev si lahko preberete v nada
ljevanju...

Javni poziv Ministrstvu za zdravje in Vladi RS

V Sindikatu zdravstva Slovenije SPUKC javno pozivamo Ministrstvo za zdravje k prenehanju prakse izključevanja sindikata iz pogajanj glede sistemizacije in umeščanja delovnih mest v nove plačne razrede v dejavnosti zdravstva. Gre za nedopustno prakso, ko se po naših informacijah namerno (uradnega pojasnila Ministrstva še nimamo) izključuje najmlajši sindikat v dejavnosti zdravstva zaradi vpliva in ugleda, ki smo ju v relativno kratkem času od svojega nastanka pridobili med zaposlenimi v UKC Ljubljana in v drugih zdravstvenih zavodih širom Slovenije.

 

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke