SPUKC SPUKC

Včlanitev v SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije že za 2 EUR/mesec!

Od 1.9.2015 dalje smo v SPUKC - Sindikatu zdravstva Slovenije spremenili način obračunavanja in višino članarine.
Po novem pa lahko izbirate med dvema  možnostima: 

  1.  2  €/mesec, če se želite včlaniti brez zavarovanja pravne zaščite.

  2.  8  €/mesec, če se želite včlaniti z dodatnim zavarovanjem pravne zaščite ARAG – ugodnosti oz. pravno zaščito, ki jo s tem pridobite, si lahko preberete tukaj.


Višina članarine je za vse člane enaka in ni odvisna od višine osebnega dohodka!

V SPUKC se včlanite na klasičen način s pristopno izjavo, poslano na sedež sindikata ali osebno predano enemu od članov SPUKC-a.
Včlanite se lahko tudi "on-line" oziroma preko spleta.

V SPUKC-u ste lahko včlanjeni tudi anonimno na način, da delodajalec in nihče drug ne ve za vaše članstvo, razen ko vi to želite. Na klasičen način se včlanitev s pristopno izjavo za odtegovanje članarine od plače. V kolikor želite plačevati članarino neposredno iz vašega transakcijskega računa brez vednosti delodajalca o vašem članstvu v SPUKC (anonimno) to uredite na način, da izpolnite tudi drugo stran klasične pristopne izjave, na kateri je določena in tudi sami označite višino članarine glede na vašo neto plačo.

Najlažja in najhitrejša je včlanitev preko spleta z izpolnitvijo spletnega obrazca in potrditvijo včlanitve s potrditvenim elektronskim poštnim sporočilom.

Pri spletni včlanitvi lahko s klikom na ustrezen gumb izberete med redno ali anonimno včlanitvijo.

Redna "on-line" včlanitev:
SPLETNI OBRAZEC

Anonimna "on-line" včlanitev:
SPLETNI OBRAZEC

Za tiskano verzijo pristopne izjave SPUKC kliknite tukaj. Izjavo natisnete, ustrezno izpolnete in jo pošljete na naslov: SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije, Ulica Stare pravde 4, 1000 Ljubljana.
 


Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke