SPUKC SPUKC

Novice

Kaj sporočajo sindikalisti - Podpišite pobudo za vložitev zakona o spremembi definicije minimalne plače - več vam tako ali tako ne pripada

Čeprav menimo, da to ni rešitev, v Sindikatu podpore UKC pozivamo svoje člane, naj oddajo svoj podpis pod pobudo skupine sindikatov za vložitev zakona o spremembi definicije minimalne plače, saj vemo, da je to največ, kar lahko ta trenutek storimo, da vsaj malo ublažimo stisko in nepravičnost, s katerima se večina naših članov, po našem mnenju ravno po zaslugi nekaterih sindikalistov, ki so v preteklosti podprli oz. omogočili tako razlago zakona o minimalnih plačah, sooča vsak dan.

Zmoremo tudi drugače - članarina v Sindikatu podpore UKC znižana na 1 EUR na mesec

Obveščamo vse obstoječe in bodoče člane, da smo se v skladu s sklepom aprilskega kongresa SPUKC odločili spremeniti višino in način obračunavanja članarine. Od 1.9.2015 bodo tako člani lahko izbirali med dvema opcijama plačevanja enotne članarine:

  1. 1 €/mesec (članarina brez zavarovanja pravne zaščite (PZ))
  2. 6 €/mesec (članarina z zavarovanjem pravne zaščite ARAG – pogoji zavarovanja PZ ostajajo nespremenjeni)
Tako smo postali edini sindikat v državi, ki omogoča članstvo v sindikatu za zgolj 1 EUR na mesec, pri čemer pa predanost sindikata članom, poklicem v plačni skupini J in zdravstvu ter ciljem, ki smo si jih zastavili ob ustanovitvi, ostaja na enaki ravni in se z vsakim dnem in ovirami, ki jih moramo preskočiti, le še bolj povečuje.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke