SPUKC SPUKC

Novice

SPUKC s podporo Marjanu Žekšu za predstavnika zaposlenih v svetu zavoda SB Murska Sobota

V Sindikatu zdravstva Slovenije tudi tokrat izražamo podporo g. Marjanu Žekšu za predstavnika zaposlenih v svetu zavoda Splošne bolnišnice Murska Sobota.
Kot pravi sam, je bilo v preteklem obdobju, s skupnimi močmi in tudi njegovim prispevkom, doseženih nekaj pomembnih ciljev, v dobro vseh zaposlenih. Še več jih čaka...

Kratko predstavitev si lahko preberete v nadaljevanju...


 

Poziv članom SPUKC – SINDIKAT ZDRAVSTVA SLOVENIJE k podaji predloga za izplačilo višje solidarnostne pomoči za leto 2021 zaradi epidemije Covid-19

Ker se epidemija izteka, pozivamo vse člane in zaposlene v zdravstvu ter drugje v javni upravi, da podajo SPUKC predlog za izplačilo višje solidarnostne pomoči v višini 693,01 EUR v letu 2021, zaradi epidemije Covid19. Višina plače v primeru elementarne nesreče - epidemije ni pomembna, zato so do višje solidarnostne pomoči upravičeni vsi naši člani.

Za podajo predloga je potrebno izpolniti pripravljeno izjavo, ki jo najde na tej povezavi: IZJAVA SPUKC ZA SOLIDARNOSTNO POMOČ - EDPIDEMIJA COVID19 (vse ostalo uredimo v SPUKC).
Izjavo je potrebno natisniti in skenirano do četrtka 17.6.2021 poslati na: info@spukc.si ali pa v originalu poslati s pošto na naslov: SPUKC-Sindikat zdravstva Slovenije, Ulica Stare pravde 4, 1000 Ljubljana.

UKC Ljubljana skupaj z Mestno občina Ljubljana v dogovarjanju za organizacijo direktnih prevozov iz dveh parkirišč P+R LPP v okolici Ljubljane za vse zaposlene

Obveščamo vse člane, zaposlene v UKC Ljubljana in Onkološkem Inštitutu, da bo Mestna občina Ljubljana uvedla možnost, da zaposleni parkirajo vozila na P+R parkiriščih na Stožicah in na Barju ter se nato večkrat dnevno pripeljejo do Univerzitetnega kliničnega centra (postaja Hrvatski trg nasproti Poliklinike) s posebnim avtobusom. Cena celodnevnega parkiranja in prevoza v obe smeri bo 1,2 evra na dan, plačilo se opravi s kartico Urbana.
Avtobusi bodo v UKC Ljubljana pripeljali ob več terminih zjutraj glede na začetke izmen, kar bi omogočilo čim večjo dostopnost. V nasprotno smer bi odpeljali zgodaj popoldne oziroma zvečer.
Prosimo vas, da v čim večjem številu izpolnite izredno kratko anketo, da bodo na takšen način poiskali termine, ki bodo ustrezni večjemu številu ljudi.
Povezava na anketo: https://www.1ka.si/a/343276

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke