SPUKC SPUKC

Novice

Poziv članom SPUKC k podaji predloga za izplačilo višje solidarnostne pomoči zaradi epidemije Covid-19 s pojasnilom

Pozivamo vse člane SPUKC – Sindikata zdravstva Slovenije, da podajo sindikatu SPUKC predlog za izplačilo višje solidarnostne pomoči zaradi epidemije Covid-19. Višina plače pri elementarni nesreči - epidemiji ni pomembna, do višje solidarnostne pomoči so upravičeni vsikot to pojasnjujemo v nadaljevanju.

Ker se pristojna ministrstva še niso dokončno izrekla o upravičenosti dodatka, v SPUKC pa ne moremo čakati na odgovore ministrstev, saj lahko za naše člane zamudimo 60 dnevni rok za izplačilo 20% višje solidarnostne pomoči, smo se odločili, da vseeno pričnemo z zbiranjem predlogov za izplačilo, ki so osnova za izplačilo višje solidarnostne pomoči.

20% višja jubilejna nagrada in solidarnostna pomoč od danes tudi za člane SPUKC

Člane Sindikata zdravstva Slovenije SPUKC, ki so zaposleni v negospodarskih dejavnostih (javna uprava - zdravstvo), obveščamo, da jim od danes pripada za 20% višja solidarnostna pomoč pri delodajalcu.
Zahtevo za izplačilo vloži sindikat na predlog člana v roku 60 dni od nastanka primera oziroma od trenutka, ko je bil upravičenec zmožen vložiti predlog. Prav tako članom pripada 20% višja jubilejna nagrada.

Kolektiv SPUKC

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke