SPUKC SPUKC

Novice

Sindikat podpore UKC širi svoj vpliv v zdravstvu

Po zgolj sedmih mesecih delovanja je Sindikat podpore UKC uresničil svoj cilj, t.j. povezovati zaposlene iz različnih poklicnih skupin znotraj dejavnosti zdravstva z namenom doseči ustrezno veljavo poklicev v podpornih službah in temu primerno veljavo zaposlenih oseb v teh službah na nivoju države. Med svojimi člani lahko zdaj pozdravimo tudi nove člane iz različnih zdravstvenih ustanov Slovenije, predvsem zaposlene drugih dveh največjih bolnišnic v državi - UKC Maribor in Splošne bolnišnice Murska Sobota, kar bo, ob prihajajoči "vroči sindikalni jeseni", še dodaten motiv za naše delovanje in naš boj!

Izlet na Portugalsko

Po uspešno izpeljanem izletu v Črno Goro, smo se SPUKCi odločili, da si bomo tokrat ogledali lepote in zanimivosti sanjske Portugalske. Izlet bo potekal od 15. do 19. oktobra 2015.
Vljudno vabljeni!

SPUKC vsakemu članu zagotavlja odvetnika - ne bojte se zaščititi svojih pravic

Zaradi vse večjega števila klicev in vprašanj, povezanih s pravno zaščito zaposlenih na delovnem mestu, ponovno obveščamo vse zaposlene v UKC in širše, da z včlanitvijo v Sindikat podpore UKC pridobite široko pravno zaščito ARAG, ki krije tako stroške odvetnikov kot tudi morebitnih tožb oz. pravnih zastopanj v sodnih postopkih in morebitnih sporih. Če ste v sporu z delodajalcem oz. z nadrejenimi zaradi premestitve, neizplačanih nadur, ste žrtev mobinga, ste kazensko ovadeni zaradi dela, ste doživeli napad na delovnem mestu, ste imeli v času službene vožnje prometno nesrečo ali potrebujete zgolj nasvet pri odvetniku bodisi zaradi službenih bodisi zaradi osebnih zadev, ne oklevajte in se ne bojte zaščititi svojih pravic!  

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke