SPUKC SPUKC

Novica

UKC Ljubljana skupaj z Mestno občina Ljubljana v dogovarjanju za organizacijo direktnih prevozov iz dveh parkirišč P+R LPP v okolici Ljubljane za vse zaposlene

Obveščamo vse članice in člane, zaposlene v UKC Ljubljana in Onkološkem Inštitutu, da bo Mestna občina Ljubljana uvedla možnost, da zaposleni parkirajo vozila na P+R parkiriščih na Stožicah in na Barju ter se nato večkrat dnevno pripeljejo do Univerzitetnega kliničnega centra (postaja Hrvatski trg nasproti Poliklinike) s posebnim avtobusom. Cena celodnevnega parkiranja in prevoza v obe smeri bo 1,2 evra na dan, plačilo se opravi s kartico Urbana.
 
Avtobusi bodo v UKC Ljubljana pripeljali ob več terminih zjutraj glede na začetke izmen (na pot bodo krenili glede na prometne razmere dovolj prej), kar bi omogočilo čim večjo dostopnost. V nasprotno smer bi odpeljali zgodaj popoldne oziroma zvečer.

Prosimo vas, da v čim večjem številu izpolnite izredno kratko anketo, da bodo na takšen način poiskali termine, ki bodo ustrezni večjemu številu ljudi.
 
Povezava na anketo: https://www.1ka.si/a/343276

Upoštevajte, da se brezplačno parkiranje v okoli UKC Ljubljana za zaposlene na javnih parkiriščih v lasti Mestne občine Ljubljana s 1. junijem ukinja.
 
 


Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke