SPUKC SPUKC

Novica

SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije ima novo predsednico

Obveščamo vas, da je bila na današnjem izrednem volilnem kongresu SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije za predsednico sindikata soglasno izvoljena Mateja KLEP BRESKVAR, dipl. ekon. Prav tako je bila potrjena strategija delovanja sindikata za naslednje obdobje ter obravnavana trenutna problematika anomalij znotraj dejavnosti zdravstva, ki jih je povzročil nedavni dogovor z vlado.

V SPUKC smo ponosni na dejstvo, da imamo od ustanovitve leta 2015 že tretjega oz. tretjo predsednico, s čemer potrjujemo našo agendo, da na slovenskem področju predstavljamo nekaj novega, nekaj drugačnega, skratka alternativo »večnim« sindikalistom in »okornim« sindikatom. Prav tako so člani kongresa soglasno potrdili članarino za naslednje obdobje, ki ostaja 1 EUR/ na mesec in je za vse člane enaka.

Bivšemu predsedniku g. Andreju Dočinskemu, dipl. var. se zahvaljujemo za vodenje in vse, kar je v tem času storil za sindikat in še posebej za članstvo.

 


Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke