SPUKC SPUKC

Novica

Spoštovani predsednik vlade g. Cerar – presekajte gordijski vozel UKC Ljubljana in naredite konec sprenevedanju

Sindikat zdravstva Slovenije SPUKC javno poziva predsednika vlade g. Cerarja k čimprejšnjemu ukrepanju glede imenovanja novega vršilca dolžnosti ter posledično k ponovnemu razpisu za izbiro novega generalnega direktorja UKC Ljubljana.
 
Opozarjamo namreč na absurdno situacijo, ki je nastala, ko je g. Cerar kot predsednik vlade javno odrekel podporo imenovanju g. Baričiča za generalnega direktorja. Tako imamo na eni strani g. Baričiča, ki naj bi odstopil kot vršilec dolžnosti, pa tega po besedah ministrice ni storil, na drugi strani pa g. Glažarja, ki je še do nedavnega javno govoril o tem, da bo tudi sam odstopil, če Baričič ne bo potrjen s strani vlade, sedaj pa še naprej vodi seje sveta zavoda, kot da se ni zgodilo nič.

Spoštovani, verjemite, da ima javnost dovolj sprenevedanja tako vodstva zavoda kot tudi ministrstva, zato presekajte ta gordijski vozel in tokrat izpeljite zadevo tako kot se spodobi. Gre za paciente, gre za zaposlene, gre za ugled ustanove kot je UKC Ljubljana!


Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke