SPUKC SPUKC

Novica

Smisel sindikata je braniti in zaščititi pravice delavcev

Pomislite na vse situacije, ko bi potrebovali odvetnika na delovnem mestu. Zakaj bi bili sami v takšnih trenutkih, ki ponavadi pridejo nepričakovano in nas ujamejo nepripravljene? Lahko se zgodi, da vam delodajalec neupravičeno zniža plačo, vas neupravičeno odpusti ali premesti na novo delovno mesto, vam ne izplača regresa ali plače, nadrejeni izvajajo mobing... Ker nikoli ne vemo, kdaj bomo postavljeni v neželen položaj, je pametno o tovrstnem zavarovanju razmišljati takoj. NE JUTRI - ŽE DANES! Ko vas bo delodajalec npr. odpustil ali vam znižal plačo, boste morali poiskati pravico na sodišču pri čemer so stroški odvetnikov in sodnih taks lahko zelo visoki. Si lahko privoščite takšno tveganje? Članstvo v SPUKC vam zagotavlja široko pravno zaščito za zgolj 6 EUR na mesec (klikni tukaj). 

Visoke cene
odvetniških storitev in preteči visoki sodni stroški so lahko ovira, zaradi katere večkrat opustimo misel na sodno pot. Zavarovanje pravne zaščite je dokaj nova oblika zavarovanja na slovenskem trgu. Za znesek malice ali kosila vam zavarovanje krije stroške odvetniških storitev ter morebitne sodne stroške, tudi če na sodišču izgubite. Edini ponudnik tovrstnega zavarovanja v Sloveniji je mednarodno priznana nemška zavarovalnica ARAG.

Z včlanitvijo v SPUKC si zagotovite široko pravno pomoč za zgolj 6 EUR na mesec tako na delovnem, kot tudi na zasebnem področju!

Primer: 
Če vam je še nikoli ni zagodel kak obrtnik pri popravilih, adaptacijah, novogradnji, potem ste res rojeni pod srečno zvezdo. To ne pomeni, da so primeri, ko je končni rezultat nekaj drugega od tistega, kar je bilo dogovorjeno, pravilo. Prav tako to ne pomeni, da je kdo komu želel škodovati, včasih se pač preprosto slabo zmenimo, komunikacija ne poteka tako, kot bi mogla. Dejstvo pa je, da potem brez izjeme vedno nastopita slaba volja in otepanje krivde. Takšni nesporazumi se lahko končajo tudi na sodišču. Člani SPUKC se lahko pred tožbo po pravni nasvet obrnete na odvetnika, ki bo preučil vaš primer in vas opremil s potrebnimi informacijami.
Na enak način vam bo članstvo v SPUKC pomagalo v primeru turističnih aranžmajev, ki pogosto obljubljajo več kot dejansko nudijo, ali če nam ne odobrijo reklamacijskega zahtevka za kupljeno blago ali storitev …

 Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke