SPUKC SPUKC

Novica

S T A V K A 16.2.2022

Obveščamo vse člane, da stavkovni sporazum z vlado danes ni bil podpisan, zato bomo jutri v sodelovanju z drugimi sindikati v zdravstvu in socialnem varstvu izvedli celodnevno stavko.
Zaposleni (stavkajoči) bomo skrbeli zgolj za zagotavljanje nemotene oskrbe pacientov in delovanja nujnih sistemov. Prosimo vas, da pri delu ne ovirate sodelavcev, ki se ne bodo želeli pridružiti stavki.
Vse morebitne pritiske oz. kršitve (z ustavo zagotovljenih) pravic do stavke prosimo sporočite na e-mail sindikata info@spukc.si ali nas pokličite po telefonu na tel. 01 522 9527.
Člane, zaposlene v UKC Ljubljana prosimo, da se ob upoštevanju preventivnih ukrepov v čim večjem številu,, jutri 16.2.2022 ob 11 uri, zberemo na ploščadi pred glavnim vhodom v UKCL, kjer bomo s svojo prisotnostjo pokazali, da mislimo resno in da ne bomo dovolili, da nas s selektivnim dvigom plač zgolj nekaterim profilom sprejo med seboj.
Člane ostalih zdravstvenih zavodov prosimo, da se za navodila obrnejo na svoje sindikalne zaupnike.

Glavni stavkovni zahtevi sta:
  • DVIG PLAČNIH RAZREDOV VSEM V ZDRAVSTVU IN SOCIALNEM VARSTVU in
  • DOKONČEN SPREJEM STANDARDOV IN NORMATIVOV
 Kolektiv SPUKC
 

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke