SPUKC SPUKC

Novica

Obvestilo članom SB Murska Sobota

Spoštovani član/-ica sindikata SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije,
 
želel bi vas obvestiti, da sem v tem letu prevzel delo predstavnika sindikata SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije v SB Murska Sobota.
Delo po dogovoru in ob potrditvi sindikata prevzemam od gospoda Marjana Žekša, kateremu se na tem mestu iskreno zahvaljujem za pomoč, predajo in podporo ob mojem imenovanju, še posebej pa bi se mu rad zahvalil za dobro in skrbno opravljanje dela predstavnika sindikata v preteklih letih.
 
Sem Matjaž Frangež, diplomirani fizioterapevt in sem v SB Murska Sobota zaposlen od leta 2015. Trenutno delam na oddelku za ortopedijo, kjer me lahko najdete v kolikor bi potrebovali kakršnokoli pomoč, nasvet ali pa le pogovor, ne glede nato ali se vprašanje in morebitna pomoč navezuje na delo sindikata ali ne.
Ker še urejamo določene tehnične zadeve, ki se tičejo prostora in internega telefona, me trenutno lahko kadarkoli kontaktirate na email: frangez.matjaz@gmail.com.
 
Delo predstavnika sindikata jemljem odgovorno, strokovno in ambiciozno. Zavzemal se bom za vaše pravice in dobre delovne pogoje, strmel k izboljšavam in skrbel, da bi bilo nesoglasij čim manj. Prav tako si želim aktivnega in močnega sindikata, ki se zrcali v spoštovanju, povezanosti in prepričanju, da je za spremembe treba vztrajati in vanje verjeti, za kar ste potrebni vi, člani sindikata in prav zato se želim v bližnji prihodnosti z vami spoznati tudi pobližje, se vam predstaviti na vašem oddelku, vam prisluhniti in morebiti pridobiti kakšnega novega člana.
 
Veselim se sodelovanja z vami, kakor tudi novih izzivov.
 
S spoštovanjem,
Matjaž Frangež, dipl. fiziot.,
podpredsednik SPUKC  Sindikat zdravstva Slovenije

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke