SPUKC SPUKC

Novica

Brezplačni tečaji računalništva za člane SPUKC

V današnjih časih večina delodajalcev od svojih zaposlenih pričakuje dokaj visok nivo znanja računalništva, ki je postalo nuja pri opravljanju številnih poklicev. 
Ker se zavedamo tega problema, smo se v Sindikatu podpore UKC odločili, da bomo od druge polovice febraurja 2015 dalje organizirali brezplačne računalniške tečaje za svoje člane
Tečaji bodo prilagojeni različnim stopnjam znanj uporabnikov, od osnovnih tečajev, kjer se bomo učili osnov računalništva, operacijskega sistema Windows, interneta in uporabe e-pošte, do naprednejših, kjer se bomo učili uporabe programskih orodij MS Office (Word, Excel, PowerPoint) predvsem v okviru delovnih potreb znotraj UKC. Znanje je namreč investicija v prihodnost.

Tečaji za začetnike:
  • Osnove računalništva: spozanvanje osnov delovanja računalnikov, razlaga pojmov,...
  • Osnove operacijskega sistema Windows: upravljanje datotek in map, spoznavanje okolja in funkcij,...
  • Internet: varna uporaba funkcij spletnih brskalnikov za lastne in delovne potrebe, seznanjanje z najpogostejšimi spletnimi prevarami,...
  • E-pošta: upravljanje in delo z e-pošto za lastne in delovne potrebe,...

Napredni tečaji - programska orodja MS Office:
  • Word: urejanje in oblikovanje besedil, spoznavanje funkcij,...
  • Excel: Primerjava podatkov, priprava analiz, priprava poročil, spoznavanje funkcij,...
  • PowerPoint: Priprava učinkovitih predstavitev, spoznavanje funkcij,...

Prijave na izbrani tečaj nam pošljite na info@spukc.si ali pisno na naš naslov: Sinidkat podpore UKC, Bohoričeva 28, 1000 Ljubljana. Glede na število prijav na posamezen tečaj vas bomo obvestili o času in načinu izvajanja tečaja.


Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke