SPUKC SPUKC

Novica

Božično novoletna obdaritev otrok članov SPUKC 2020

Obveščamo vas, da bomo tudi letos prirpavili obdaritev otrok članov sindikata, ki pa bo v luči Covid-19 potekala nekoliko drugače kot ponavadi.

Predstave za otroke zaradi vsem nam znanih ukrepov žal ne bomo mogli pripraviti, se bomo pa v sindikatu dodatno potrudili vašim najdražjim pričarati prav posebno praznično vdušje. Zato vas pomočniki, ki vestno sledimo navodilom dobrega moža naprošamo, da nam poveste, ali pod našo jelko Dedek Mraz pusti darilo tudi za vašega nadobudoneža in/ali navihanko.

Pozivamo vse starše – člane SPUKC, ki imajo otroke od 1 do 8 leta starosti, da nam preko elektronske pošte ali preko sindikalnih zaupnikov najkasneje do petka 16.10.2020 sporočijo podatke otrok (ime in priimek otroka, starost, spol). Prav tako pozivamo vse stare starše – člane SPUKC, ki bi želeli na tak način obdariti svoje vnučke, da nas kontaktirajo, da se dogovorimo za možnost sodelovanja pri obdaritvi. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi!

Darila boste lahko prevzeli v našem sindikatu predvidoma med 14. in 28. 12. 2020, odvisno od situacije v zvezi s Covid-19. Več informacij pa vam bo Dedek Mraz
 pustil v vabilu, ki ga boste prejeli v prvih decemberskih dneh.

Do takrat pa vas lepo pozdravljamo in vam želimo predvsem to, da ostanete zdravi vi in vaši najdražji.

Mateja, Saša, Damir in AndrejSpletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke