SPUKC SPUKC

Novica

Apel delodajalcem ob kriznih razmerah zaradi izbruha koronavirusa

Spoštovane članice, člani, sodelavke in sodelavci v zdravstvu ter vsi uslužbenci javnega sektorja, ki smo v teh težkih časih na »prvi obrambni črti«.

Spoštovane trgovke in trgovci ter ostali delavci v gospodarstvu, ki skrbite, da življenje poteka kar se da normalno.

Verjamem, da govorim v imenu vseh državljanov: HVALA VAM ZA VAŠ TRUD IN »KAPO DOL«!

V Sindikatu zdravstva Slovenije, tako kot verjamem in upam, da tudi v drugih sindikatih, bomo po koncu krize storili vse, da bo s strani vodilnih vaš trud poplačan, tako kot si zaslužite in vam sedaj to odgovorni tudi obljubljajo.

V tem trenutku je naš fokus usmerjen v delo in prav je tako. Vendar vseeno ne pozabite, da izredne razmere niso izgovor za šikaniranje, ustrahovanje in grožnje s strani nadrejenih, kar se žal v teh razmerah tudi marsikje dogaja. Take odklone je potrebno skrbno beležiti in prijavljati, že zato, da jih v primeru naslednjih podobnih kriznih situacijah znamo upravljati. Ob tej priliki vas obveščamo, da smo bili zaradi nastale situacije od včerajšnjega dne prisiljeni zapreti vsrata sindikata, vendar nas lahko še vedno kontaktirate preko elektronske pošte na info@spukc.si.

Vsem delodajalecem pa še naslednji apel: Prosimo vas, da greste zaposlenim kar se da »na roke«. Le zadovoljen delavec je lahko dober delavec. V teh razmerah smo težko zadovoljni, ni pa potrebno zaposlenih še dodatno obremenjevati z nerazumnimi omejitvami in grožnjami.

Bitveno pri vsem tem je, da ostanemo kar se da mirnim, ohranimo razum in upoštevamo navodila strokovnjakov!
Vsi!
Skupaj!


Kolektiv Sindikata zdravstva Slovenije SPUKC

 

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke