SPUKC SPUKC

Novice

SPUKC - Sindikat zdravstva Slovenije

Ob skorajšnji obletnici svojega delovanja, je mladi ekipi uspelo to, česar drugim sindikatom, še posebej v dejavnosti zdravstva, že vrsto let ne. Če na splošno velja, da je v državi razširjeno nezaupanje v sindikate in sindikalno delo, predvsem zaradi njihovega zastarelega in izpetega pristopa do aktualnih problemov v zdravstvu, smo v SPUKC s svojo inovativnostjo in drugačnim pristopom dokazali, da se da delovati tudi drugače, predvsem pa povezovalno med različnimi poklici v dejavnosti zdravstva, tako v javnem kot tudi v zasebnem sektorju. Prav ta širina in množičen pristop članov iz različnih zdravstvenih organizacij in poklicnih skupin je razlog, da smo Sindikat podpore UKC preimenovali v SPUKC-Sindikat zdravstva Slovenije.

Opozarjamo - Trpinčenje na delovnem mestu traja le toliko, kolikor dolgo ga vodstvo omogoča

Z dovoljenjem avtorjev, dr. Mihe Mariča in mag. Maje Kovač, objavljamo nekaj poudarkov strokovnega članka objavljenega v reviji DENAR, ki zelo dobro opisujejo težave, s katerimi se srečuje veliko delavcev v dejavnosti zdravstva, še posebej tudi članov našega sindikata. Zatorej v vednost in ravnanje toplo priporočamo branje celotnega članka predvsem vodstvom zdravstvenih zavodov v Republiki Sloveniji

SPUKC omogoča najugodnejše parkiranje v garažnih hišah v okolici UKC Ljubljana

V SPUKC smo prejeli ugodno ponudbo podjetja Energoplan d.o.o., kjer članom sindikatov, ki delujejo znotraj UKC Ljubljana, omogočajo parkiranje v njihovih garažnih hišah na Metelkovi in Kotnikovi ulici v Ljubljani za zgolj 63 EUR na mesec. Če prištejemo še mesečni strošek članarine v SPUKC v višini 1 EUR, lahko rečemo, da ponujamo najugodnejši paket, saj tako skupni strošek parkiranja v garažni hiši in članarine v sindikatu znaša zgolj 64 EUR na mesec in je za vse člane enak!

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe in zagotavljanje funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Dovoli piškotke